Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbjuefrvbhvhwuojvb

Niedoszłe zaręczyny . . .

Polecane posty

Gość cbjuefrvbhvhwuojvb

Ostatnio mój chłopak zapytał czy uważam że my powinniśmy być już zaręczeni - przyszło mu to do głowy bo oglądaliśmy film na którym chłopak wręczał dziewczynie pierścionek zaręczynowy... Później mówił że o tym myśli i sam nie wie bo że niby jesteśmy za młodzi i ja jeszcze chodzę do szkoły (3 klasa LO) ale żebym ne myślała że nie chce tego... Dzisiaj chodziliśmy po sklepach... Przechodziliśmy obok sklepu z biżuterią i nic - nawet nie zerkną... Więc już sama nie wiem... Szczerze mówiąc bardzo chcę i czekam na ten dzień - jesteśmy już ze sobą 3 lata... Jak myślicie... on chce?? czy tak naprawdę boi się tego...

Jeśli przeszło mu to przez myśl i spytał się Ciebie to widocznie o tym mysli inaczej by nie poruszył tego tematu. Być może nie jest tego jeszcze pewnien. Daj mu czas :)

Gość cbjuefrvbhvhwuojvb
To byłby najszczęśliwszy dzień w moim życiu... Teraz jesteśmy między nami wyjątkowo pięknie... Jak nigdy się ze sobą dogadujemy... Wczoraj powiedział mi że mnie Kocha i że jestem tą jedyną na całe życie... - ale na tym się skończyło...

Gość co ty piszesz dziewczyno
"3 klasa LO" ???? Przecież ty jesteś jeszcze dzieckiem na utrzymaniu rodziców. Dopóki człowiek jest zależny finansowo od rodziców, nie mówiąc już nawet o tym że jeszcze szkoły średniej nie skończył to nie ma co myśleć o ślubie. Dorośnij najpierw.

Gość ło matko nigdy
nie zrozumiem parcia kobiet do slubu, a sama jestem kobietą. Dziewczyno jestes jeszcze dzieckiem i juz chcesz slub brac? A jestes samodzielna, prace masz? Wezmiesz slub i co dalej? Bedziecie u rodzicow mieszkac w jednym pokoju? Poza tym Wy nawet ze soba nie mieszkacie, nie wiem nawet czy spicie ze soba, a zapewniam Cie, ze chodzenie ze soba za raczke a codzienne zycie razem to zupelnie inna sprawa. Tylko mieszkajac razem mozna sie sprawdzic. Wiec najpierw skoncz szkole srednia, idz na studia, zamieszkajcie razem a potem mysl o slubie. Spieszy Ci sie czy co? Do czego - do uslugiwania mezczyznie i nianiczenia dzieci? - masz jeszcze na to czas, teraz sie ucz i imprezuj.