Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość mama z irlandii
moje dziecko ma kupiliśmy mu jakieś 2 tyg temu synek ma 17 miesięcy rysuje na niej ale bardzo rzadko może jeszcze jest za mały bo mata jest od 18 miesięcy fajna jest ale trzeba uważać żeby dziecko jej nie pobrudziła za bardzo bo nie można jej prać w pralce.

Gość mama sama w domu...
to znowu ja teraz synek ma 2,5 latka i niestety nie bardzo się tym bawi ale możne to zależy od dziecka co kto lubi

Gość a mój bardzo lubi
jak kupiłam taką zwykłą chyba za30 zł.... na 2 latka kupiłam teraz ma 2,5 i cały czas uwielbia zamalowywać literki tam pokazane, ryzuje też kółka kwadraty, trójkąty.... ma też tablice magnetyczna, jednak woli tą wodną... ....ale on ogólnie lubi rysować i mu wychodzi, mata jest fajna bo wysycha i można rysować na nowo, a blok papierowy jest porysowany cały w 5 minut i po zabawia, a mata jest ciągle do użytku.

Gość gość
podnosze, moze teraz wiecej mam sie wypowie

Gość gość
Moja córa ma i się bawi, ale fakt pomyliły jej się długopisy i zwykłym pomazała, ale w sumie to zabawka jak każda się psuje. Moja mając 16 miesięcy wypijała wodę z długopisu, ale ogólnie lubi się bawić. :)

Gość gość
dzieki, a jaka masz? Bo na allegro to juz od 10zl sie zaczynaja, ale nie wiem ile one warte, a znowu jak mam kupic droga, ktora pojdzie w kat...

Gość gość
nazwy Ci nie powiem, bo w prezencie dostaliśmy i pudełko wyrzuciłam aby było wygodniej przynieść. Chyba taka najzwyklejszą gra jakieś 20 melodii, ma pisak i takie jakby stempelki z gąbki :)

Gość gość
jak z melodiami i stempelkami, to nie najzwyklejsza ;) mi o taka calkiem prosta chodzilo

Gość gość
up

Gość gość
Mata wodna super sprawa i fajny prezent, ale czy na gwiazdkę? Raczej na dzień dziecka, bo to taki prezent na lato. Ostatnio w babybaam.com widziałam taką matę w całkiem przyzwoitej cenie. :)