Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monixxx

Ulobiony szampon do włosów - wpisz swój typ.

Polecane posty

Gość monixxx

Dla mnie najlepsze są naturalne szampony ziołowe - tu rządzi szampon pokrzywa lub lawenda z potrójnej siły ziół.

Gość a ja se pije poranną kawitę
.

Gość aaaaaaaaaaaahhaaaaaaaaaaa
nie mam ulubionego wszystkie są beznadziejne... w przetestowalam chyba już wszystkie możlwe;)

Gość nie chcę cię martwić ale to
...z potrójnej siły ziół, okraszonych mnóstwem chemii. hmm... sama naturka :)

Gość zuza3232
Jestem alergiczka,dla mnie Bambino :D

Gość maliboo
johnson baby zolty dziiaj go zmieszam z gorzkim kakao zeby troche przyciemnic wloski:D zobaczymy czy zadziala a korzytsalabym z tych pokrzywowych ale nie mam dojscia

Gość kuynbit
uzywam babydream bo tylko po nim nie mam lupiezu i ranek na glowie,ale tesknie za szamponami typu - herbal essences itp, pieknie pachnacymi,ale nigdy juz ich nie bede uzywac:/

HAND AND SHOULDER TO CHYBA NA SAMOTNOŚĆ NIE NA ŁUPIEŻ POMAGA HAHAHHAHAHAHAHHA :D

kuynbit wypróbuj może Syoss przeciwłupieżowego, też ma ładny zapach a może ci nie podrażni? albo z herbapolu cuuudnie pachną, nagietkowy np :)

nie chcę cię martwić ale to -> czytaj ze zrozumieniem... inne mi nie pomagają choć nie wszystkie próbowałem

levvi też czytaj ze zrozumieniem :O

Gość
dove do wypadajacych wloskow gliss kur do dlugich na koncowki pantene chociaz ja mam tak zniszczone wlosy ze bez fructisa mleczka wygladzajacego i tak nie pojade...

...bo nie ma takiego SZAMPONU jak HAND and shoulder mmmuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaahhhhhhhhahahahahahahahahahhahahahahhahahahhhahahhahahaahahaaahhhhahahahahahaaha :D:D:D:D:D you made my day :classic_cool:

bazienka ja przetestowałam całe mnóstwo szamponów i powiem Ci, że te dove to jak dla mnie były najgorsze. a jak masz zniszczone to tym bardziej nie powinnaś ich obciążać chemią.

Gość mattti4
Moimi ulubionymi sa elseve i pantene.Niestety wiekszosc z nich ma silikony,tylko te dla dzieci ich nie maja.

syoss nie ma silikonu

Gość
nie chcę cię martwić ale to bazienka ja przetestowałam całe mnóstwo szamponów i powiem Ci, że te dove to jak dla mnie były najgorsze. a jak masz zniszczone to tym bardziej nie powinnaś ich obciążać chemią. wiesz co ale ja chce miec wlosy a nie siano tak zebym mogla rozczesac a nie koltn uzywam jeszcze odzywki nawilzajacej clairol essences i waxa

ja mam włosy a nie siano a zapewniam cię że właśnie siano miałam po dove. no zależy co dla kogo. ja ci powiem co ja robię - szampon albo dla dzieci, albo herbapolu, ostatnio tez wlasnie syossa i jestem zadowolona. a na koncowki, bo mam suche, ale tylko na koncowki klade taki balsam Joanny mleko z miodem zdaje sie, bez zmywania. czesze sie zawsze!!! od koncowek, nigdy od razu od nasady bo sie koltunia bardziej, od koncowek i stopniowo wyzej. i moje slabiutkie z natury wlosy, niegdys przetluszczajace sie, sa ladne, i na dodatek na maksa niskim kosztem, bo akurat to, co stosuje, jest dosc tanie, najdrozszy z tego chyba szampon syoss, chociaz nawet nie, bo on ma duze opakowanie wiec w przeliczeniu wychodzi dosc tanio.

Gość veryAnka
Pirolam - taki lek i kosmetyk w jednym. Polecam!

Gość papajaimarakuja
obecnie mam pantene choc mi g**** pomaga. mam sianowate i suche wlosy, nie wiem co by je zbawilo.

Gość Rosanna Luna
Vichy dercoss