Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneti*26

jakimi liniami aby wylecieć i wrócić w tym samym dniu abo chociaż być z 4h gdzie

Polecane posty

Gość maliboo
przy tej opcji masz w kieszeni 10 godz. jet tez opcja wylotu ok 6 rano, ale nie wiem czy mama by sie na to pisala na pewno mglaby zobaczyc wiecej w Londynie, nie tylko wypic kawe ;)

Gość belle de jour1
no to tak 9:50 wylot, czyli liczmy byłaby w Londynie około 10:30, wyjscie z lotniska+dojazd do centrum z dużym prawdopodobieństwem byłoby to około 3h, czyli powiedzmy około 14 jest w centrum, ma jakieś 3 godzinki i musi sie zbierac na powrót na lotnisko.

Gość ola434
a nie lepiej np zafundowac mamie weekend w spa?;) mysle ze to by ja duuuuuzo bardziej ucieszylo, np gdzies troszke za miejscem zamieszkania

Gość maliboo
15 f z Luton do centrum Londynu? troche duzo, na pewno sa tanze opcje

Gość maliboo
dojazd do centrum 3 h???? tak dlugo chyb a nie niech no sprawdze (pamietjacie, ze mam bedzie miala tylko bagaz podreczny)

Gość Aneti*26
muszę lecieć będę później ale dzięki za porady:)) potem wszystko przeczytam

Gość maliboo
a tak z i na lotnisko to by wyszlo w sumie 3h Aneti jak bedziesz miala czas przeszukaj dokladnie opcje na tej stronie, na pewno cos znajdziesz ale moze najpierw skonsultuj pomysl z mama, czy aby na pewno sie na to pisze i jt na tyle odwazna nie kazdy jest ;)

Gość hjhhigh
a mama nie bedzie miaął problemu w tym Londynie? np zeby sie porozumiec, bo pomysł na [prezent jest fajnmy tylko żeby mamy nie wkopac ze nie bedzie umieła sie dogadac i kupić kawy na lotniksu :)

Gość jiojoij
jak najbardziej takie cos jest mozliwe, tylko trzeba wybrac miasto, ktore ma lotnisko blisko centrum i jest dobrze skomunikowane. Np. dojazd do centrum Kopenhagi zajal mi 20 minut, wiec bez problemu zdarzylam rano pochodzic po centrum i wrocic na lot, ktory byl o 10 rano. Nie wiem czy ograniczasz sie tylko do tanich linii (one maja lotniska dalej), czy do zwyklych. Sprawdz lot wizzairem do Bergamo we Wloszech. To bardzo ladne miasteczko i dojazd do centrum zajmuje niewiele. Lot jest niby do Mediolanu, ale samolot laduje w Bergamo.

Gość lotniska
z Luton na st. pancras jezdzi szybki pociag (ok. 25 minut) do tego nalezy doliczyc autobus wahadlowy na stacje z Heathrow jest pociag do Paddington (15min) zeby jeszcze cos zobaczyc nalezy sie w dane miejsce dostac, czyli trzeba sie znac na transporcie publicznym na lotnisku warto byc 2godz. przed odlotem z B'ham international jedzie sie do centrum ok.10min i wysiadasz prawie w centrum handlowym, ale w tym miescie nie ma co zwiedzac, natomiast na kawe i zakupy sie nadaje lotnisko Belfast City jest 5min taksowka od centrum, nie wiem tylko, czy lataja tam samoloty z Polski jezeli Twoja mama zna jezyki i lubi takie szalone wyprawy, to uwazam, ze to dobry pomysl,bo pewnie nie chcialabys mame wylac gdzies, gdzie mialaby problem ze znalezieniem drogi powrotnej jezeli chcesz jej sprawic tylko przelot, to czemu nie z Gdanska do Krakowa?

Gość Barrdzo fajny pomysł
Ale tak, jak piszą inni: wybierz miasto, które ma blisko lotnisko :) Ja też tak robiłam kiedyś, tyle, że pociągiem, czasem warto pobyć gdzieś nawet 4h :)

Gość belle de jour1
malibo podałam czas londyński. Skoro wylot byłby o 9:50, to w Londynie byłaby 8:50. Czyli o 10:30 pewnie byłoby londowanie

Gość belle de jour1
omg lądowanie

Gość pavlov
Ja leciałem na sylwestra i korzystałem z http://www.eloty.pl/wlochy/rzym/ U mnie rozstrzał bym 3 dni, ale sądzę że i znajdziesz takie loty w ciągu jednego dnia