Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia Lila

czy ktos mi odpowie

Polecane posty

Gość ciocia Lila

na pytanie-po co,w jakim celu dziewczyny(chlopaki rzadziej)wrzucaja tutaj swoje fotki piersi,tylkow i calej swojej osoby?Co chcecie tym osiagnac?Przeczytac-ale masz zwisy lub bzyknalbym cie? przeciez to chore-przynajmniej z mojego punktu widzenia.Czy dziewczyna plaska z przodu,poczuje sie lepiej gdy przeczyta-masz klate jak facet?Czy mlodzi ludzie sa tak zakompleksieni,ze nie pojda na impreze,nie rozbiora sie,bo na kafeterii powiedzieli,ze ma wyglad do dupy?

No, w sumie. Ale jeśli osoba taka uważa, że jest piękna, wspaniała i cudowna i doda swoją fotkę tylko po to, żeby inni ją podziwiali, a oni wręcz przeciwnie: stwierdzą, że nie wiadomo z czym do ludzi, bo dziewczyna okaże się naprawdę nie taka jak o sobie myśli, że na chmurkach latać, to wtedy może zmądrzeje i przestanie się tak obnosić ze swoją 'urodą'. Stanie się bardziej skromna. A wtedy to wyjdzie jej na dobre, przynajmniej tak mi się wydaje, a teraz takich dziewczyn (czyt. zbyt pewnych siebie) jest mnóstwo!

Gość Edmunt Pipa
ma co pokazać to niech pokazuje , ma co dawać i są chętni niech daje! prawdziwa cnota krytyka się nie boi i idzie z każdym z kim chce

Gość Edmunt Pipa
sam zaraz wstawie tu swoją maczuge tylko musze znalesc zdjecie

Gość ciocia Lila
wlasnie bardziej zastanawia mnie postepowanie tych niezadowolonych ze swojego wygladu.Bo jak ktos wie ,ze jest ladny,to wiadomo,chce by polechtano jej/jego ego.Ale dziewczyny,ktore maja kompleksy na podstawie jakiejs czesci ciala lub caloksztaltu?Ja juz taka mloda nie jestem,ok 40 i czytajac te posty zauwazylam,ze mlodzi ludzie maja straszne kompleksy.A szkoda.

No jak laska wstawia zdjęcie tyłka i pyta czy za duży czekając na opinie obcych ludzi to widać ma w tym jakiś cel.

Gość Edmunt Pipa
pokazac wam swoja wedżajne???