Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sigga

Problem z wlosami

Polecane posty

od dosyc dlugiego czasu wypadaja mi wlosy 'hurtowo', scielam- myslalam, ze pomoze ale sie pomylilam, morfologia w porzadku. Nic nie pomaga. W dodatku sa matowe suche i ciezkie. Po stosowaniu licznych szamponow roznej masci nabawilam sie lupiezu. Jak im pomoc?

Gość niezalogowana furgonetka
miałam tak samo, stosowałam na zmiane tzn co 2 dzien, raz Loxon 5%, raz ampułki z Vichy, drogie gówno ale pomaga, i pisż eto serio bo mam włosy grubosaci ołówka , ale tio mi jako 1 pomogło, warto zainwestować

Wax mi nie pomaga. Ale moze te vichy i lotio by sprobowac.

a sumie nie wiem ktore m,i pomogło,bo używałam jednocześnie, ten LOxon jest na receptę, słabszy jest bez, wypróbuj, sama jestem zaskoczobna efektu,. zobaczysz je po około 3 tyg i to tak z dnia na dzien

ale zeby efekt ytrzymac to 3 mie3sice trezba stosowąć, ja teraz mniej uzywam bo mis ei loxon skończył, ampułki mam osttane, wqieć rzadziej je stosuję , ale raz na tydzien chociaz , i jakś tam inną mam wcirkę, ale jak tylko kasa jaka bedzie to znów nowe ampułki kiupie

tez miałam ten problem. Mi pomogły tabletki ze skrzypu polnego oraz odżywka Garnier Fructis Volume Restructer -po dwóch dniach już były efekty, poza tym bardzo ładnie pachnie

Gość a miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
też miałam ten problem. Wyniki w porządku, a włosy wypadały garściami. W końcu zaczęłam czytać składy kosmetyków, wyrzuciłam wszystkie, które zawierały obciążające silikony, podcięłam końcówki, stosuję odżywki również bez silikonów. Kiedyś bawiłam się we wcieranie oleju kokosowego, ale nie zachwycił mnie. Teraz mam mocne włosy, wypada mi kilka-kilkanaście max. :) polecam wyrzucenie wszystkiego z dimethicone, amodimethicone itd. mi pomogło:)

dermnatalog, a moze nawet i ormalny lekarz, jesli wypadają to lepiej jednak cos kokterengo na włosy, ja stosowałaqm tr5ózne tabletki i nic, a poza tym moze masz łupież?? tłusty lub suchy?? mi podobno przez to wypadały:/ mysisz mieć jeszcze szampon specjalistyczny

Suchy, swedzaca skora glowy, masakra. A jakie szampony i odzywki nie zawieraja slikonow-jakies ziolowe? po ziolowych mam jeszcze bardziej swedzaca skore glowy i lupiez.

kup sobie \szampon vichy do łupiezu suchego i kup sobie te wcierki co ci napisąłam, mi pomogło,ale ja miałam łupież tłusty

Ja byłam tydzien temu u dermatologa bo mam ten sam problem, z tym ze wlosy wypadaja mi po ciazy chociaz minal juz rok nadal mi wypadaja, zalecila mi taka mieszanke na recepte do wkropliwania i tabletki bardzo drogie ale efekt naprawde zaskakujacy nazywaja sie Vitapol:)

Vitapil