Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana ***

mój mezczyzna nie dzwoni . nie pisze .pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość załamana ***

mój chłopkak wyjechał za granice 3 miesiące temu .chodzimy juz 2 lata. niby pisał że kocha ale tak naprawde rzadko dzwoni , wogole nie interesuje się tym co robie . nie pisze smsów choć ma je za darmo.czy mam z nim zerwać?bo czuje że coś jest nie tak .co tym myślicie?

Gość 3,1415
a dużo ma na głowie? pogadaj z nim szczerze czemu cie olewa, a jak będzie dalej to robił to go zostaw bo skoro nie ma dla ciebie czasu nawet na pare smsów wieczoram to po co ci taki ktoś?

Gość załamana***
hehe wiesz praca jak praca po pracy skoro mna czas na inter et to skoro nie ma czasu na smsa to ... ja juz zerwalam znim na ggale nic nie odpisał ... takm mnie to wkurza... piekbieładnie 2 lata a potem nagle piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lmilczy..............

Gość Łukasz25___
Nikt tobie nie odpowie czy powinnaś go zostawić bo to musisz wiedzieć sama, poproś go o szczerą rozmowę i porozmawiajcie o was.

Gość załamana***
ale iłikaszu o czym tu rozmaiac skoro ja jestem wierna , dobra i jestem piekna kobieta a on to ma w tyłku czuje sie tk samotna gorzej niz na pustyni skoro wchpodzi na internet codzinnie a przez tydzien nie pisze z adnego smsa na wet to cos jets nie halo.. tak mi przykroooo jestem dobra uczciwa a co w zamian dostaje?????

Gość Łukasz25___
Doskonale cię rozumiem, i wiem co czujesz bo do mnie też sie nie odzywa osoba na ktorej zaczynało mi zależeć, a jak prosze o rozmowę to nawet nie odpowie. Rozumiem że jesteś dobra, i nie wiem co ci napisac dlaczego tak się dzieje, ale trafisz na czlowieka który to doceni :)

Gość 3,1415
albo masz miękkie serce i twardą d... albo odwrotnie... taki ten świat głupi funkcjonuje

Gość załamana***
tak mi przykro ...... bo kurcze jestem mądra zadbana i ładna a on ma to gdzies ... moze poprostu woli taka suke wredna .... sama sie oszukuje ale widzac ze on jest codziennie na internecie a do mnie nie napisze to szlak mnie trafia czuje sie taka ponizona i niekochana....

Gość załamana***
kupił mi pierscionek zareczynowy..... ale co z tego ....... jak chyba chce miec wierna piekna zonkektora mu ugotuje obiadek wysprzata i wyprasuje i dziecko zrodzi,,,,, czuje sie fata;lnie

Gość Łukasz25___
Widać facet nie umiem docenić jak dziewczyna mu się trafiła. Rozumiem że czujesz się teraz nie kochana, rozżalona, ale niestety musisz to przetrzymać. Jeżeli masz ochotę mozemy porozmawiać :)

Gość załamana***
wiesz boli mnie tez to ze ty;lu mezczyzzn prawi mi tysoiace komplementów i chce umaiwac sie na randli a mój nic,.,........ ma mni gdzies...,ie smutne takie smutne ze mezczyzni których spotykam bardziej interesuja sie mna niz ona..... płakac mi sie chce..... mam ochorte stac sie taka suka bezwzgledna zdzira zamiast wierna kochajaca dziewczyna ...

Gość Łukasz25___
Rozumiem twoje rozgoryczenie, ale nie zmieniaj się w taka zdzirę jak napisałaś, jeżeli jesteś fajną osobą to na pewno spotkasz faceta który cie pokocha szczerze :)

No to laski nie bądźcie już takie dobre. Żyjcie swoim życiem a nie czekacie na cholera wie co. Takie uzależnienie nie wróży dobrze na przyszłość

Gość załamana***
wiesz coraz mniej zaczynam w to wierzyc..... ty bys kochał wierna piekna oddana kobiete????chyba bys wolał taka o która musiałbys sie martwoic i myslec.... ja jestem głupia ze wierna jak pies jestemm.......

Gość załamana***
wiesz... wspólne plany na pszyszłosc...mieszkalismy w polsce razem... a jak wyjechał szlak go trafił.....i boli to ze tu ju z w polsce tyle zplanowane .......

Gość Talalalaaaaaa
ile masz lat? no bo w sumie po co ci facet za granicą znajdź sobie na miejscu :D niewiadomo co on taam robi,, czy zdradza czy nie...

Gość załamana***
25 i jestem atrakcyjna kobieta ale co z tego jak ja tak naprawde chce dobrego mezczyzne

Gość Łukasz25___
Wiesz gdybym ją kochał, to na pewno nie zrobiłbym nic aby cierpiała i musiała sie zamartwiać. A gdybym trafił na ta byłbym szczęsliwy, bo teraz chyba trudno o taka osobę

Gość Talalalaaaaaa
jak jesteś taka atrakcyjna to powinnaś mieć powodzenie. chłop za chłopa, na pewno jakiegoś znajdziesz

Gość załamana***
łukaszsu gdybys kocvhał to napewno by cie interesowało to co ona robi prawda???rto jak spewdza czas itopp....??????????????prawda ze tak??? wiec on ma mnie gdzie si nie zasługuje na mnie....

Gość załamana***
najfgorsze jest to ze juz tak schudłam zamiast dawnych zgrabnych krągłych radosnych kobiecych kształtów juz staje sie jak przyneta dla hien kosci i osci...nie mam apetytu przez niego budzie sie w nocy ze cos jest nie tak czekam na samma i nic ..... cierpie przez niego ... a on gdyby mnie kochał nie dopusciłby do tego...

Gość Łukasz25___
Tak, jakbym ją kochał interesowało by mnie co u niej slychać, czy dobrze się czuje, wlasnie jak spędza czas. I przykro mi ale chyba jednak masz rację , że on na ciebie nie zasługuje

Gość załamana***
dziekuje łukaszu za twoje podejscie do sprawy i obiektywizm...i sympatycznosc

Gość Łukasz25___
Nie musisz dziękować, napisałem jak uważam. A co do tej sympatyczności, może przesadzam ale jakby tak było to niebyl bym sam, no ale może marudzę.

Gość 3,1415
załamana***: "ty bys kochał wierna piekna oddana kobiete????" Ja bym taką po stopach całował. a "kocham" nie oddaje nawet jednej milionowej uczucia. Znajdź sobie wartościowego kogoś i tyle.

Gość załamana***
pewnie jakas larwe sobie znalazł.... na urozmaicenie....

Gość załamana***
sama tego nierozumiem...ale czesto jest ze i te piekne i dobre ucziwe ludzie sa własnie oszukiwani... zwłaszac kobiety.....

Gość 3,1415
bo "te piekne i dobre ucziwe ludzie" wiaza sie z tymi co ich nie doceniaja i to jest problem...

Gość załamana***
i dokładnie ... tak samo jak w rodzinie.,..... zauwazyłam ze jak mam talenty to siostra zawsze mnie krytykuje na ten temat wszytsko krytykuje tak samo jak siostry utalentowanych kolezanke... .. tak samo jak to ze jestem wierna oddana i niewanze ze ładna ale dostaje tyle upokorzen.........mam tego dosc........

Gość załamana***
to takie przykre jak wiem ze jest na internecie a nic nie pisze........ ... ale koniec rozczulania czas zeby zerwac tą więż!!!!!!!!1