Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyy

PMS jak sobie radzicie?

Polecane posty

Gość pomocyy

Mam straszny PMS, pomijam fakt, że najpierw bolą mnie strasznie jajniki, tak bardzo, że ledwo się ruszam, poźniej mam bolące piersi, najgorzej jest z moją psychiką, prawie ciągle chce mi się płakać, jestem zdenerwowana, czuję się do niczego i ciągle tylko myślę jaka to ja jestem brzydka i nic mi w życiu nie wychodzi. To wszystko trwa kilka dni przed okresem, w trakcie okresu i dzień po (prawie 2 tygodnie). Nie mogę tak funkcjonować! Przecież przez pół życia nie mogę być w dołku! To ma nie tylko wpływ na mnie, ale i na moich bliskich.

a badałaś hormony? miałaś kolposkopię? i usg dopochwowe oraz monitoring cyklu? zrób lepiej,jak wg mnie to Twój PMS nie jest normalny, wynika z czegoś

Gość mamwysokaprl
Ah, lacze sie w bolu z Toba. Wlasnie wpadlam na to, by sobie prolaktyne zbadac i to zrobie. Mam takie same objawy, jestem '' normalna'' przez ok 2 tyg, potem masakra. Ja w dodatku mam okres nieregularny, wiec pms mam czasem miesiac. A jakie ziola klimuszki ???

Jak możesz mieć PMS miesiąc? Z tego, co wiem, to PMS pojawia się najwcześniej w dniu owulacji. Twoja faza lutealna trwa miesiąc? Chyba, że niedouczona jestem :O :( 🖐️