Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adi7775555444444dasda

PROSZE O POMOC NIE WIEM CO ROBIC

Polecane posty

Witam , mam problem ,poniewaz nie wiem co sie dzieje z moja dziewczyna, 10 dni temu bardzo mocno zaslabla w kinie , od tamtej pory ciagle robi jej sie slabo , jest jej bardzo gorąco , otwiera okna na osciez, ziąb jest w pokoju ma cale rece i nos zimny i mowi ze jest jej bardzo goraco, ma problemy czasami ze zlapaniem oddechu , szybko jej bije serce, caly czas pocą jej sie ręce, i czasem czuje sie normalnie a czasem nagle zaczyna jej sie robic goraco strasznie , chociaz na polu jest zimno , byslimy w szpitalu raz, zrobili jej morfologie i EKG i nic nie wykazalo, lekarz powiedzial ze nic jej nie jest, a w nastepny dzien poszla do swojej lekarki i jej powiedziala ze to jest jakis zespol mlodzienczego oslabniecia i ze poprostu powinna unikac dusznych pomieszczen, ale jej sie czesto strasznie wlasnie robi gorąco i nie wiem co mamy zrobic? prosze o pomoc, czy sa moze jakies tabletki na to , albo co to moze byc??

Gość jeszcze raz ponowne badania
nie moze tak byc ze nie wiadomo :O Morfologia musi byc kompletna z rozmazem

ale byla robiona kompletna morfologia i nic nie wykazala

Gość tylko badania!!!
przeciez to logiczne ze ci nie pomozemy co mamy sie bawic w zgaduj zgadule???? do lekarza juz!!!! jak nie ten to nastepny az traficie na dobrego , wiarygodnego

Gość Stellllaaa
tez tak miałam ale mi przeszło z wiekiem, tylko ze nie robiło mi sie az tak słabo zebym mdlała

A jak sobie z tym poradziłas?? zazywalas jakies odzywki albo jakas diete stosowalas i ile to trwalo?