Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m688m

Syn i synowa myślą o in vitro!!!

Polecane posty

Gość m688m

Przeraził mnie ten pomysł, jestem gorliwą chrześcijanką i zarówno ja i mąż nie chcemy im na to pozwolić. Mój starszy syn dał nam już wnuczkę, ja swojemu drugiemu synowi zaproponowałam by adoptowali dziecko ale synowa robi jakieś fochy, dokładnie to nie ona ale jej rodzice(dokładnie tesc mojego syna) mówi że dla niego adoptowane dziecko nie jest mile widziane w rodzinie, z tego co wiem rodzice mojej synowej zamierzają udzielic wsparcia finansowego młodym przy in vitro. Dzwoniłam do nich i powiedziałam że mają im nie dawac na to pieniędzy ale nie wiem jak postanowią.

Gość prowo,..
0/10

Gość
i co wyszarpiesz jej dziecko z brzucha? sa dorosli niech sami podejma decyzje, to ich zycie nie twoje i co znaczy ze starszy syn DAL wam wnuczke. to JEGO corka i niech sobie ja "robi" jak chce a tobie nic do tego

Gość hmgf
zabron im o tym myslec!!!

że co ? a co ty sie wtrącasz do czyjegoś życia adoptowane lepsze od swojego tyle ze w inny sposób poczęte :O

Gość m688m
Nie chodzi oto że lepsze, ale oto że to jest grzechem. Narazie tylko o tym myślą, ja akurat ustawiam swojego syna tak żeby o tym nie myślał, więc narazie on się wstrzymuje z podjęciem decyzji ale synowa, ona bardzo chce miec dziecko, jej rodzice twierdzą że adoptowane to nie to samo i też naciska na mojego syna by się w końcu zdecydował.

grzechem :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D nastawiasz syna czyli rujnujesz życie / mieszasz w JEGO zyciu i to jest w porządku ? po katolicku

Gość
co za moher cwiercinteligentny wspolczuje synowi takiej matki nie no niech sie rozwioda skoro maja problemy i sprobuja z kims innym albo wyklnij syna jest to jjego "wina" co za debilka o swoim zyciu decyduj a nie o cudzym tepa babo myslec im zabron

Gość m688m
Napewno lepsze jest moje wtrącanie, niż wtrącanie rodziców synowej. Ja przynajmniej chce dobrze, a oni źle.

Gość
nie no prowo na bank az takich debili chyba nie ma jedyna sluszna racja buahahah urodz im to dziecko sama jak taka madra jestes

Gość
mufin oj cicho mam bojowy nastroj ;)

masz rację, nie pozwól im, nasza Polska Katolicka Jedyna Wiara na to nie pozwala!!!!!