Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gąska_balbinka

DO WSZYSTKICH OBECNYCH!!

Polecane posty

Witam!! Ja i mój chłopak otworzyliśmy fundację, której zadaniem będzie pomoc najbardziej potrzebującym Polakom. Ze względu że przebywamy za granicą chcieliśmy się skupić na szukaniu pomocy wśród polskich emigrantów przebywających na całym świecie. W tym momencie jesteśmy w trakcie budowy strony internetowej tu zaczyna się problem... Cała strona już jest praktycznie zaprojektowana i prawie dopracowana, jednak ciężko nam jest zrealizować jeden z pomysłów. Otóż chcemy użyć zdjęć krajobrazów typowo polskich, polską jesień, przyrodę, góry, morze itd Nie możemy użyć zdjęć, które w googlu się wyświetlają bo to użycie ich było by łamaniem praw autorskich. I tu się zwracam z prośbą do Was! Na pewno wielu z Was ma wśród swoich fotografii zdjęcia, które mogły by się nadać (które moglibyśmy wykorzystać na swojej stronie), macie znajomych którzy interesują się fotografią. Bardzo Was proszę podzielcie się swoimi zdjęciami, przyczynicie się tym samym do szczytnego celu pomocy potrzebującym to jest mój mail: sylvia.mal88@gmil.com JESZCZE RAZ WSZYSTKICH SERDECZNIE PROSZĘ O POMOC I SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJE!!

Gość fhfghgjgjg
a ile placisz za foty ? za darmo to nic nie ma

Gość annika.
a nazwisko autora będzie pod zdjęciem?

to jest fundacja która, ma na celu pomoc najbardziej potrzebującym, koszty na otworzenia takiej fundacji, strony i rozkręcenie działania są bardzo wysokie, więc jeśli znajdą się ludzie, którzy mogą pomóc to proszę i zachęcam bardzo. Nazwisko autora może być pod zdjęciem jesli to jest warunek.

Gość belle de jour1
i na czym ta pomoc ma niby polegać?? Nie bardzo rozumiem.

Ja proszę o wszelkiego rodzaju zdjęcia natury z polski. Krajobrazy które kojarzą się z Polską. Zdjęcia będą na stronie fundacji. Mogę trzymać kontakt z osobami, których zdjęcie/a wykorzystam. Za ok miesiąc myślę że strona będzie gotowa i wtedy będziemy się mogli pochwalić:) Fundacja będzie pomagać na zasadzie zbiórek, będziemy szukać sponsorów, będziemy robić wszystko co możemy aby pomóc ludziom.

jeśli kogoś znacie, kto zajmuje się (nawet amatorsko) fotografią, proszę napomnijcie im o tym. Myślę że jest wielu ludzi, którzy lubią fotografię a nie ma ją jak pochwalić się swoimi pracami, to jest świetna okazja.

Gość aw wa aw wa
wyslalam ci maila .

nie szukaj na googlu, szukaj na flickr'ze. Tam można filtrować po licencji.

co to znaczy filtrować po licencji??? w googlu jest masa pieknych zdjęc ale dowiadywalam sie u prawniczki ze nie moge ich użyć. aw wa aw wa- dziękuję 🌼

niektóre zdjęcia mają taką licencję, że można ich użyć. To zależy od autora. Poczytaj o Creative Commons i zorientuj się trochę w temacie.

Gość vghrtlhvvanaa
ja mam pare, tylko nie wiem czy sie nadzadzą. wysle na maila. a jak sie nazywac bedzie fundacja?

Gość taaaaaaaaaaaaaaaa
naciaganie kolejne juz sie zaczyna....

Gość gąth tj5ywwjw5y
TAAAAAAAAAAA ZAMKNIJ SIE DOBRZE ZE SA NA TYM SWIECIE LUDZIE KTORZY MAJA JESZCZE TROCHE WARTOSCI!!!

Zdesperowana Domowa Żona -dzięki bardzo za info:) znasz jeszcze jakieś podobne strony?? do taaaaaaaa Nie chcemy nikogo naciągać, nasz cel jest wręcz odwrotny. Jest mnóstwo polaków za granicą, którzy mogą pomóc, którzy chcą pomóc a tym samym mogą sobie na to pozwolić, więc dlaczego z tego nie korzystać??? Zobaczcie jak często ludzie na samej kafeterii proszą o pomoc bo nie wiedzą do kogo mogą się zgłosić... Wiele ludzi z nich szydzi ale żaden by sie nie zamienił na taki los... Naprawdę w Polsce jest wiele ludzi, dzieci którzy żyją w skrajnym ubóstwie i jakiekolwiek odruchy bezinteresownej pomocy powinny być wspierane a nie wyśmiewane.

Gość marianaaaaa
myślę że już nie potrzeba www.wtobienadzieja.pl