Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mewaamewa

Sprzedam bransoletke z Apartu.

Polecane posty

Gość mewaamewa

Witam, mam do sprzedania bransoletke zakupiona w Aparcie, jest ona złota oraz częściowo z białego złota. KOsztowała 1299 zlotych. U jubilera jako złom złota dają mi dużo mniej.. dlatego postanowiłam napisać tutaj.Może jest ktoś zainteresowany? dla chętnych wysle zdjęcia. prosze podawać takze swoją propozycję ceny.

Gość moze bym byla zainteresowana
ale pokaz zdjecie, ile ma gram, jakiej proby to jest zloto ? wtedy pogadamy o cenie

Gość mewaamewa
moment, chwile mi zejdzie poniewaz musze je zrobic.. niesttey nie mama pod reka aparatu i musze zropbic telefonem, ale postaram sie zrobic ajk najwyrazniej.

Gość mewaamewa
http://www.voila.pl/026/z9a61/?1 Zdjecie niestety bardzo niewyrazne. Ale wstepnie widać jak wyglada.. jutro moge postarac zrobic sie aparatem. Jesli ktos bylby zainteresowany z okolic Kielc mozna sie spotkać w tym celu. Bransoletka 14karatowa a wiec proba 0, 585. Zakupiona w aparcie w galerii Echo w Kielcach.

Gość mewaamewa
Ja nie chce ceny sklepowej... nie mam czasu wstawiac na allegro, bo musialabym zalozyc konto a sytuacja zyciowa zmusza mnie do sprzedazy jak najszybciej. Na dniach jelsi nie sprzedam jej tu bede musiala w jakims skupie poprostu... bo nie mam wyjscia.