Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvzcgwgtwwwwwww

Mam 21 lat i nie będę ojcem.

Polecane posty

Gość cvzcgwgtwwwwwww

Porzuciłem studia - zacząłem pracować na zlecenie i zarabiam ok 7,000 na ręke - jestem przystojny jak diabli(nieskromnie to brzmi ale nie raz mi się zdarzało, że obce dziewczyny mnie podrywały dla samego wyglądu + wrzucałem kiedyś swoje foty do netu żeby się dowartościować i ludzie tak o mnie pisali) Problem jest taki,że jestem nietowarzyski. Porzuciłem studia i pozbawiłem się okazji do poznania partnerki- całymi dniami siedzę w domu i pracuje i nie wiem jak ją mam znaleźć - moi znajomi to margines zaintersowany tylko alkoholem - staram się z nimi nie zadawać. Na kafe jest pełno tematów jakichś zapładniaczy bez pracy co robią dzieci bez kasy - a ja nie mam nawet na to szans chociaż jestem praktycznie samodzielny :( . ehhh... gdzie jej szukać? gdzie CIEBIE szukać?

Gość cvzcgwgtwwwwwww
jak mnie podrywają akieś przypadkowe to wszystko zawsze zjebie bo jestem nieśmiały :(

Gość cvzcgwgtwwwwwww
pracuję jako grafik więc mogę znaleźć jakiś wolny czas ale co z nim zrobić?

Gość niedoszła_żona
Znajdź sobie może inne towarzystwo, wyjdź do ludzi. Wychodź do pubach choćby pooglądać jakieś mecze...Skoro jesteś tak diabelnie przystojny na pewno nie będziesz narzekał na brak towarzystwa. Nie jest powiedziane, że od razu musisz pójść z pierwszą lepszą do łóżka. To nie jest reguła, mój drogi:D Jeśli jesteś nieśmiały, to odwiedź bibliotekę. Tam jest, większe prawdopodobieństwo, że spotkasz miłą, nieśmiałą dziewczynę:) Tak czy tak, nie siedź w domu przed komputerem:]