Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proste pytanie...

jaki prezent??

Polecane posty

Gość proste pytanie...

Mam do Was moje drogie pytanie? Co uważacie za najlepszy prezent ślubny (oczywiście poza kasą). Co chciałybyście dostać dostać a czego pod żadnym pozorem nie ? Pozdrawiam

Uwielbiam gotować i ostatnio widziałam w Arkadii w Warszawie - żółte, pomarańczowe i zielona jak jabłuszka garnki !!! Cudo ! Jednak na prezent - odpadają, bo cena jednego to jakieś 2-3 tys zł. Wyszłam ze sklepu z miną, jakby dziecku ktoś zabrał lizaka :((

Gość proste pytanie...
dzięki za odpowiedź, te garnki to faktycznie musi być coś fajnego, szkoda tylko że cena zaporowa. Macie jeszcze jakieś inne pomysły? słyszałam że zamiast kasy, może też dać kartę na zakupy nap w ikei albo w duce. Co o tym myślicie, można dać coś takiego, czy lepiej pieniądze w kopertce?

Pewnie, że tak :)) Bony Ikea to super pomysł, tym bardziej, że mogą sami dołożyć i kupić coś co im się naprawdę podoba i przyda. Tylko musisz wiedzieć czy akurat urządzają mieszkanie albo planują kupić, bo jak są akurat po remoncie to trochę skucha ... Ostatnio widziałam też pięknie pakowane ręczniki kąpielowe w koszyku dla nowożeńców z dowolnymi wzorami do wyhaftowania. Np. Pan i Pani Nowak, albo Fred i Gonzo, Górska i Górski, Asia i Jasio ... itd. :) Pomyśl jak dobrze ich znasz, co lubią robić, jak spędzają wolny czas - wtedy coś ciekawego przyjdzie Ci do głowy, bo może nie są domatorami i woleliby Bon upominkowy z Decathlonu :)) Albo zestaw do gry w pokera ;))

no chyba lepiej kasę niż bony. Bez przesady. A jak im się szafa w Jysku albo inny BlackRedWhite spodoba?

A dlaczego nie chcesz dać kasy? Czy Młodzi coś mówili jaki rodzaj prezentu chcą? Mają może listę prezentów? My wolimy gotówkę, bo chcemy ją przeznaczyć na podróż poślubną. Jeśli jednak ktoś postanowi dać prezent to też będę zadowolona. Mogłabym dostać, kolejność przypadkowa: - Elektronikę, ale my z narzeczonym uwielbiamy różne nowinki techniczne, więc to zależy od gustu PM. - Jakieś fajne przeżycie dla dwojga, są takie np. w Empiku do kupienia. - Jakieś odjechane prezenty, kreatywne, typu miecz z naszymi imionami i datą ślubu - Jakieś małe głupotki ale fajne, np. patelnie na jajecznice w kształcie serca itd. - I mieszkanie. ;) - Komplet porcelany z Rosenthala, ale to już ktoś musiałby nas dobrze znać żeby trafić w gust Na pewno nie chciałabym dostać pościeli(ciężko jest utrafić w gust, rozmiar i kolor sypialni), garnków, sprzętu AGD, ręczników(chyba, że jakieś odjechane).