Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneti*26

Jak załatwić problem palenia w pracy już mnie to wkurza!!

Polecane posty

Gość Aneti*26

pracuję w oddziale firmy x, centrala jest około 800km, dyrektor 250km. obie współpracownice jedna z nich jest kierownikiem palą w kiblu na zapleczu..oczywiście jak ma być kontrol, przyjeżdża pani dyrektor to nie palą w ogóle bo ogólnie jest to zakazane..wkurza mnie ton że ubrania są przesiąknięte dymem..pomimo to że pomieszczenie jest wietrzone, jak załatwić tą sprawę..tylko tak, żeby nie wyszło że to ja podkablowałam

Gość boaaboa
zwolnij sie

Gość Aneti*26
mamy jedno pomieszczanie - zaplacze, łazienka -drugie pomieszczenie bez głupuch komentarzy

Gość Aneti*26
ja nie palę..wkurza mnie że współpracownice to robią

Gość boaaboa
głupie pytanie to i głupie komentarze, mały tcghórzu. Nie potrafisz załatwic sprawy wprost? "..tylko tak, żeby nie wyszło że to ja podkablowałam" Az mnie mdli :P

Gość DiscoDiva
chyba nie da się zrobić tak, żebyś była czysta skoro pracujecie we 3, a one obie palą. jedna drugiej nie podkabluje, kiedy przyjeżdża "góra" udają niepalące, więc oczywiste będzie kto sypnął, bo skąd kierownictwo ma wiedzieć, że one palą w pracy?? najlepiej chyba będzie, jeśli poprosisz koleżanki, żeby wychodziły na zewnątrz na tego papierosa. sama jestem palaczką, ale w pracy o wyjściu na dymka nie ma mowy, jedynie w czasie przerwy, ale tę każdy poświęca na to żeby zjeść, więc mimo, że mnie ciśnie strasznie w pracy nie palę prawie w ogóle i jakoś żyję

Gość Aneti*26
myślałam o zadzwoniu do centali jako kleint że w tym oddziale śmierdzi fajkami albo coś w tym stylu

Gość Aneti*26
bo kiedyś była taka sytuacja, że jakaś kleintka weszła i powiedziałam nwprost, że śmierdzi wtedy obie wymigały się że przed chwilą był ktoś napalony:O i dlatego

Gość Aneti*26
ma ktoś jakieś pomysły nie powiem im wprost jestem nowym pracownikiem..nie mam odwagi

Gość a co jeśli to nie on
a czemu nie możesz powiedzieć wprost? powiedzieć, że jako osobie niepalącej po prostu jest ci niedobrze i masz mdlosci od dymu, poza tym skoro klienci zwracali uwagę...

Gość Aneti*26
nie mam odwagi się przeciwstawić w tej sprawie szczególnie kierowniczce która lubi donosić na pracowników chciałam to załatwić bez mojego udziału całkowicie ogólnie tzn np. na całą Polskę że są słuchy że pracownicy palą w oddziałach i że mogą być jakieś konsekwencje