Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czternastka___

Przedawkowałam???

Polecane posty

Gość Czternastka___
Chciałabym pójść spać i już się nigdy nie obudzić...

Jesteś taka jak ja przed kilkoma laty... U mnie skończyło się to nauczaniem indywidualnym - dopięłam swego. Nie zawsze jednak jest kolorowo. Daj radę, wytrzymaj, walcz z całych sił, odnajdź w sobie pasję, zapisz się na kurs tańca, malowania, rób coś. Musisz odnaleźć się w życiu, aby przestać skupiać się na wszystkich przeszkodach do zdobycia szczęścia. Jeżeli nie mamy miernika szczęścia, to brak niepowodzeń się nim staje... A przecież niepowodzenia są zawsze. Nie poddawaj się, wiem, że łatwo mi mówić, ale PRZESZŁAM PRZEZ TO SAMO. Miałam sporą nadwagę, brzydki trądzik itp. Te same problemy + dużo gorsze... To od Ciebie wszystko zależy, jeżeli teraz uzależnisz się od czyjejś pomocy (a przecież wlaśnie o nią wołasz, nawet tutaj), to już zawsze będziesz od niej zależna i nie dasz sobie sama rady w życiu.

Gość Czternastka___
Lookrecja jak to załatwiłaś?

Gość Czternastka___
Tyle czasu wszyscy mi wmawiali że jestem do niczego,że teraz sama tak myślę. Chcę umrzeć,ale tak bezboleśnie...

Achtung ! Połknięcie naraz więcej niż 1 grama (1000 mg) paracetamolu grozi uszkodzeniem wątroby. Nie chcę cię niepokoić ale połknęłaś jakieś 4 g.

Zalecane jest pilne zgłoszenie się do szpitala. Jeżeli dojdzie do uszkodzenia wątroby, to będzie potrzebny przeszczep.