Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta myśląca teraz

POSZUKIWANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ta myśląca teraz

cześć Wszystkim, poszukuję chłopaka, który jechał w piątek pociągiem na trasie Białystok-Kraków ( nie jestem pewna ) w każdym razie wysiadał w Radomiu ok 18.20. Będzie mi bardzo miło, poznać bliżej tego wysokiego faceta o zniewalającym spojrzeniu :D ałć, powaga cały weekend o tym myślałam, znajdź się nieznajomy......:)

Gość ta myśląca teraz
ech, nie ma Cię tu........:(

Gość ta myśląca teraz
w sumie powinnam się cieszyć, bo normalni faceci tu nie zaglądają. Z drugiej strony prawdopodobieństwo spotkania go ponownie równe jest miniumum:( fuck.....chyba zacznę nosić ze sobą wizytówki z nr telefonu

Gość ta myśląca teraz
Rubense, nie próbuj być dowcipny/a nie wychodzi Ci W celu sprecyzowania mogę dodać, że siedział po mojej prawej stronie w pierwszym przedziale, niestety nie pamiętam, którego wagonu, pomógł mi z moją czerwoną torbą i szturchał mnie kilkakrotnie, mam nadzieję, nie przez przypadek:P

Gość Polski jak i inne języki
to powinien Cie szturchnąć językiem :O

Gość branja717
no na pewno, będzie tutaj..

Gość ta myśląca teraz
dobra, zapomniałam , że 95% tutaj to debile

Gość ta myśląca teraz
Tak mnie szturchał, że jak się zorientowałam to dopchał mnie do końca peronu w Radomiu....a pociąg mi odjechał i musiałam nocować na ławce :(

Gość ta myśląca teraz
standard, kretyńskie podszywy:D ok. 24-27 latek, wysoki, ładnie zbudowany, krótko ścięte włosy, brunet czytał jakąś dziwną instrukcję, nie pamiętam już niestety o czym tam było, miał taką "teczuszkę" czarną niby jak na laptopa, miał tam jakieś dokumenty, bez bagażu był ogólnie wtedy

Gość ta myśląca teraz
To co ty tępa pizdo pamiętasz o nim ? Oprócz tego, żę ciekło ci po nogach na jego widok...

Gość ta myśląca teraz
kurczę tak dokładnie Ci go nie opiszę:( ogólnie byłam zła i nie zwracałam na niego uwagi, dopiero, jak zaczął się ubierać, wyszedł na korytarz i stał przy oknie czekając na stację to zauważyłam, jak na mnie luka przez tą szybkę i wtedy wkurwiłam się, że taka głupia cipa jestem i nic z tym nie robię:(

Gość ta myśląca teraz
kurwa, jak już piszecie jakieś kretyńskie komenty, to weźcie sobie chociaż inny nick, same zmutowane geny

Gość Polski jak i inne języki
Mi chodziło o rozmowę zamiast podszczypywania (jakby ktoś miał wąty)