Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieistotny84

Co moje drogie Panie myślicie o związkach nieco innych?

Polecane posty

A tak swoją drogą, to nie jest normalne - faceci od zawsze bardzo bali się, że ich partnerka nie będzie im wierna, właśnie seksulanie, bo to jest po prostu uwarunkowane ewolucyjnie - facet chce mieć pewność, że ten bachor co się urodzi to jest właśnie z jego genów :]

Gość Nieistotny84
Widocznie jestem zdrowo pierdolnięty bo przyjmuję fakt, że dziecko (nigdy w życiu nie nazywaj dziecka bachorem!!!!) nie koniecznie będzie moim biologicznym potomkiem.

Gość kapsaicyna mnie rozwalila :D
Autorze - poszukaj forow internetowych na ktorych wypowiadaja sie ludzie zainteresowani swingowaniem, czy "ostrzejszymi" formami seksu, moze tam sobie jakas dziewczyne znajdziesz :)

"nigdy w życiu nie nazywaj dziecka bachorem!!!" Oj dzieci to ty chyba nie masz :D I pamiętaj że to że twoje dziecko nie musi być twoje może tobie zwisać pytanie jak będzie do tego podchodziło dziecko. I tu zaczyna sie odpowiedzialność za twoje zabawy względem "jakichś" dzieci. I tu zaczynają się kolejna problemy bo znowu nie wiesz jak zareagujesz jak twoja partnerka urodzi nie twoje dziecko. I dowiesz się dopiero jak to się stanie. I dopiero po narodzinach tego dziecka będziesz wiedział czy go zaakceptujesz i czy będziesz mu umiał dać tyle uwagi\miłości ile byś dał swojemu. I tu musisz brać dobro osoby trzeciej :) Niby sex to tylko zabawa... a jednak nie ta do końca ;)

a mysliciel ma racje, ale spoko, moze srodki antykoncepcyjne nie zawiodą :D Tylko, lepiej zeby koledzy ze szkoly tego bachora się nie dowiedzialy, co łaczy jego mamę i bukkake ;]

Gość Graecus
Do: "Nieistotny84" Nie miałem nigdy doświadczenia z takimi portalami - możesz podać jakieś przykłady? Znalazłem erodate.pl ale nie wiem czy jest dobre

Gość Nieistotny84
www.zbiornik.com, www.przelecmnie.pl Choćby te dwa. Jeden nawet darmowy.

Gość Do panów wyżej
A właściwie pana, który reklamuje dewiacje - :-o

Gość dobre dobre tak tak
"co łaczy jego mamę i bukkake ;]" ale dzięki temu tatuś-wujek będzie miał więcej parterów do zdrad jak pojawią się nabuzowani licealiści :classic_cool:

Gość trudno mi obiektywnie ocenic
taki zwiazek, bo we krwii mam wiernosc. W ogole nie wyobrazam sobie nawet takiej sytuacji. Zreszta jestem monogamistka. To co opisujesz autorze moge okreslic jako SF ;)

Gość trudno mi obiektywnie ocenic
krwi oczywiscie ;)