Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos_tam___

Niedoceniacie tego...

Polecane posty

Gość ktos_tam___

Wstajecie rano, idziecie do pracy czy tam szkoły, wracacie, jecie na spokojnie obiadzik, chwila relaksu i spać.. Bez żadnych bóli brzucha po jedzeniu bez żadnych cholernych biegunek.. LUDZIE NIE DOCENIACIE TEGO ŻE ŻYJECIE NORMALNIE!!! niektórzy nie mają tak jak Wy... codziennie muszą się zmagać z okropnym bólem i myślami gdzie mnie ta biegunka dopadnie? w pracy czy w autobusie? gdzie pobiegnę do ubikacji? Nie zwracanie nawet uwagi na to jak dobrze macie... Inni by oddali bardzo dużo aby się znaleść na waszym miejscu.. ABY ŻYĆ NORMALNIE I NIE MARTWIĆ SIĘ KAŻDEGO DNIA... MÓC WYJECHAĆ DO RODZINY CZY ZNAJOMYCH NA PARE DNI I NIE MYŚLEĆ JAKI WSTYD BĘDZIE JAK MNIE BIEGUNKA DOPADNIE... ZOBACZCIE JAK DOBRZE MACIE KAŻDEGO DNIA...

Gość co z tą sraczką
?

Gość rozwódkaaa
kup se citropepsin

Gość dupencjah
autorka nie słyszała o stoperanie :D

Gość madziattttttttttttt
Masz zespół jelita wrazliwego? Crona -Leśniewskiego?

Gość branja717
weź stoperan

Gość KoktajlMleczny
Ale też mi wstyd... no zależy od człowieka. Moja rodzina wie co znaczy biegunka i to nie jest żaden wstyd. Idzesz do kiblai srasz, boże, każdy precież to robi. Poza tym sa na pewno jakieś tabletki aby zapobiegać temu?

Gość ktos_tam___
mam to już od 7 lat albo dłużej.. próbowałam wszystkiego i nic... nie moge przytyć bo wszystko przez mnie przelatuje... nawet mi się jeść nie chce bo po co?

Gość Rozkminiacz internetowy
Jak ci przejdzie, to sama też zapomnisz i nie będziesz doceniać. A tak w ogóle, to doceniasz, że możesz sama się poruszać po mieszkaniu, że możesz samodzielnie oddychać? Kurwa, belki w swoim oku nie widzisz :P

Gość masz tu garść wiadomości
cyt.: wtorek, 20 lipca 2010, kuchcikarek poleć znajomemu śledź komentarze (rss) Błonnik i jego właściwości zdrowotne ... 2010/07/20 11:06:45 http://kuchcikarek.blox.pl/2010/07/Blonnik-i-jego-wlasciwosci-zdrowotne.html Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, urodę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: www.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość Rozkminiacz internetowy
Zaraz no, kurwa, nie podszywać się pode mnie.