Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romeo 777

Dziewczyny jak zareagować na maila od dziewczyny na Sympatii która mi sie nie po

Polecane posty

Gość Romeo 777

doba. Czy nic nie odpisywać, czy coś napisać. Pytanie tylko co? Że nic z tego, bo mi się nie podobasz - chyba by było trochę chamsko?

Gość ruchacz niewiast na codzień
nic nie pisać i dodać do ignorowanych jeśli jest taka opcja...

Gość Romeo 777
a co na to dziewczyny?

napisz prawdę,że nie jesteś zainteresowany kontynuowaniem znajomości.Po co kłamać?

Gość hehe :D
Ale po co cos pisac, skoro Ci sie nie podoba? Olej i szukaj dalej.

trzeba napisać, nie ładnie tak urywać kontakt.Tego wymaga kultura osobista.Chciałbyś ,żeby ktoś tak Ciebie potraktował? Jakbyś się wtedy poczuł?

Gość Romeo 777
Nie wiem czy kontakt został w ogóle nawiązany skoro tylko ona do mnie napisała.

no właśnie odpisz! bo dziewczyna będzie czekać do usranej śmierci na odpowiedź :O jeśli jej napiszesz, że zwyczajnie nie jest w Twoi typie, to zrozumie przecież

więc napisz jej ,że nie jesteś zainteresowny, nie podawaj przyczyny.Ale odpisać wypadałoby.

Gość Julia 73333
napisz tak: atrakcyjna z ciebie blondynka, ale mam słabość do brunetek/rudych... jeśli nic nie odpiszesz wyjdzie na to, że jesteś gburem

Gość jackieeeeee
ja mysle ze lepiej nic nie pisac. zrozumie

Gość hehe :D
Sporo dziewczyn tak postepuje, ze olewa gdy napisze do nich grzeczna wiadomosc, wiec dlaczego ja mam sie odzywac do kogos, kto mi sie nie podoba - oczywiscie wirtualnie? Real to inna sprawa.

olać i nie odpisywać. I się nie nakręcać, pewnie ma szablon gotowy i przy okazji posłała wiadomość do kilku innych :)

Gość Romeo 777
"Julia 73333 napisz tak: atrakcyjna z ciebie blondynka, ale mam słabość do brunetek/rudych... jeśli nic nie odpiszesz wyjdzie na to, że jesteś gburem" akurat to odpada bo ja wolę blondynki a ona jest

Gość a po co jej cokolwiek odpisywa
ć. Sama na 100% nie odpisuje wszystkim bo kobiety na portalach randkowych dostają po kilka-kilkadziesiąt wiadomości dziennie.

ale tego wymaga kultura osobista.Pokażcie,że macie klasę, jeśli macie?

Gość Romeo 777
Napisała tak: Hej, Szczerze nie wiem, co napisać, nie jestem dobra w bajerowaniu i reklamowaniu Zwyczajnie zaproponuje: poznajmy się Jeśli jesteś za odp, lub daj znać na gg: (tutaj numer podala) Pozdrawiam (imię)

Gość zrób eksperyment
wrzosiku. Załóż fikcyjne konto na randkach, darmowych, i napisz do paru kobiet. Jak profil nie będzie atrakcyjny to się nie doczekasz odpowiedzi. Załóż jako kobieta to dostaniesz w jeden wieczór całą skrzynkę propozycji. Tak to działa. Kobiety prawie zawsze nie odpisują facetom którzy im się nie podobają

Gość cscscs
czleku: nie odpisujesz na wiadomosc kobiety ktora nie jetses zainteresowany i to wszystko - widocznie cierpisz na tzw problem dobrego i milego chlopaka ktory to ma byc grzeczny uczynny pomocny zawsze pisac i mowic prawde, czleku z takim nastawieniem nie poruchasz

więc nie odpisuj.Napisała ,jeśli jestes 'za'.A nie jestes,więc nie odpisuj.

Gość Romeo 777
do cscs - nie cierpię na syndrom miłego chłopaka jestem cyniczny i wredny ale przy tym mam jakąś kulturę

Gość Lily_86_
A kobiety dostaja wiad. w stylu: sliczne zdjecia. zapewne kazdy Ci to pisze, ale wydajesz sie byc bardzo mila i sympatyczna osoba ktora warto poznac i chetnie chciałbym dostać taka szanse jesli to mozliwe. odpisz jezeli masz ochote.

jestem kobietą, więc po co mam do kobiet pisac?Nigdy nie byłam na zadnych portalach, więc nie wiem jak to działa.żawsze myślałam ,ze trzeba odpisywać.Ale widocznie sie myliłam.

Gość Romeo 777
"Lily_86_ A kobiety dostaja wiad. w stylu : sliczne zdjecia. zapewne kazdy Ci to pisze, ale wydajesz sie byc bardzo mila i sympatyczna osoba ktora warto poznac i chetnie chciałbym dostać taka szanse jesli to mozliwe. odpisz jezeli masz ochote." rozumiem, że dostałaś coś takiego? w sumie nadaje się, do wysyłania do wielu osób naraz

Gość myliłaś się bo
mężczyźni szukają aktywniej partnerek niż kobiety partnerów. Czyli od dziewczyn dostaniesz wiadomość tylko jak jesteś przystojny, masz coś ciekawego co ją zainteresowało albo jest desperatką piszącą do każdego z okolicy. Za to duża część facetów próbuje szczęścia ze wszystkim co ma cycki. WIęc jeżeli 10 facet dzisiaj, pisałby ci to samo albo ewidentnie proponował szybki sex to też byś nie odpisywała :classic_cool:

Gość cscscs
Lily_86_ typowa wiadomosc jak kazda ja jak dzialalem to inaczej jak kazdy i nawet nie majac zdjecia mialem spotkania TAK - umawialem laski na spotkania ktore nie widzialy jak wygladam!!! ale to bylo dawno kiedy jeszcze dosc zielony bylem i tylko czasami zamoczylem i to dzieki szzcesciu...

Gość Lily_86_
Tak, dostalam taka wiadomosc. Ale jak mi sie facet nie podoba, nie ma tego czegos, to zwyczajnie nie odpisuje. Jestem wredna, okrutna i tyle.

Gość krystyna 1700
"w sumie nadaje się, do wysyłania do wielu osób naraz" W końcu dziewczyna musi pisać do wielu facetów z jej przedziału bo i tak większość nie odpisze, a nawet jak to odpadną potem z innego powodu a do tego przecież każdy na randkach online bajeruje naraz kilka osób.

Gość Lily_86_
"ale to bylo dawno kiedy jeszcze dosc zielony bylem i tylko czasami zamoczylem i to dzieki szzcesciu..." Na pierwszym spotkaniu zaliczales "dziewczyny"?