Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powod do zmiany grupy i klasy

Co za bujda i mit - poszłam na praktyki do zawodówki i nadal jestem dziewicą!!

Polecane posty

jestem ładna, mam 24 lata. wykszt mgr . mialam uczyc angielskiego te wałkonie. ubrałam się tak : bluzka koszulowa dłuższa , z duzym dekoltem, leginsy kozaczki na obcasie umalowałam uczesałam mialam w grupie 9 chłopców w wieku 17-18 lat jak prosiłąm , żeby robili notatki to robili, jak spytałam czy lubią angielski to powiedzieli że lubią , jak zadałam prace domową to nie protestowali żaden nie zaporoponował mi seksu!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko cos szeptali pod nosem a jak się słodko usmiechnełam i powiedziałam ,żeby powiedział na głos to on se zawstydził i mówi " kolega sie w pani zabujał :P " kilku jest naprawdę atakcyjnych ale żaden do mnie nie startuje!!!chyba zmienie klase

Gość KoktajlMleczny
to zmien, teraz podobno gimnazjalisci sa odwazniejsi:P

Gość ona.ona
zastanow się co tu piszesz

w piątek był koszmar nie wiem co bedzie jutro . w ogole to wyglądam młodo jak na swoj wiek , nie na 24 lata a na 20 max... założę się , ze jakby mnie spotkali na impreziei to by mnie chcieli przeleciec

Gość Polski jak i inne języki
idź z nimi na imprezę

Gość Rozkminiacz internetowy
Zawodówki jako miejsce gdzie młode chłopaki tryskają spermą na widok atrakcyjnej laski to faktycznie mit.

Gość keekeqiL
prowo ;)

liczyłam na szybki spontaniczny seks na przerwie , ale wszyscy chłopcy poszli zapalić :o jeden tylko spytał czy ja też palę , ale powiedziałam ,że nie bo zimno na dworzu i niezdrowo a on powiedział 'spoko' i poszedł