mimi.pa 0 Napisano Listopad 14, 2010 Hej dziewczyny, wczoraj przeżyłąm swój pierwszy raz, i mimo że na zdrowy rozsądek nie powinnam się bac, to chyba naturalne że mam wątpliwości... Kochaliśmy się w 25 dzień cyklu, ale wcześniej moje cykle były nieregularne, ostatnio już trochę lepiej, od 30 do 36 dni. Mierzyłam sobie też temperaturę i z niej wnioskuję że owulację mogłam miec w 16 dniu (nagły spadek temperatury przez jeden dzień). Stosowaliśmy prezerwatywy, sprawdzaliśmy czy nie pękły ani się nie zsunęły, a chłopak biegał od razu do łazienki się umyc ;] Niby wszystko wskazuje na to że było bezpiecznie, ale potrzebuję chyba czyjejś opinii żeby mi przegadał do rozumu ;] PS. mam receptę na escapelle - tabletkę po - ale wolałabym teRAZ nie wykupywac (drogie i czytałam o skutkach ubvocznych. co myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Biolog1964 Napisano Listopad 14, 2010 Nie puszczać się na przyszłość panno puszczalska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ka-tie Napisano Listopad 14, 2010 Owulacje miala w 16 dniu cyklu a w 25 panike sieje! I zabezpieczyli sie, Ile masz lat?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola_12345 0 Napisano Listopad 14, 2010 nie dziw, że sieje, skoro to był jej pierwszy raz. nie było możliwości byś zaszła w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach