Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RanoJestZimno,

Zazdroszczę wszystkim wszystkiego ! Żołć mnie zalewa kiedy widze

Polecane posty

Gość RanoJestZimno,

jakas zakochana pare , mlodego faceta w luksusowym samochodzie, gdy przechodze przez willową dzielnice, nawet gdy 15 latek ma wiecej kasy odemnie !!! :((((((

Gość wspolczuje szkoda zycia
wez sie za siebie

Gość RanoJestZimno,
nie wiem jak :( nic mi sie nie udaje ;(

Gość e tam naprawdę
nic? na pewno coś się udaje?:)

Gość RanoJestZimno,
Tylko to ,ze zdalam mature. Siedze w domu od 2 lat, czasem wyjde

Gość hehe jaki pseudonim :)
Dzieciaku - rusz dupę do roboty. Zaczniesz zarabiać kasę to inaczej spojrzysz na świat. A tak to..następny psychopata rosnie :P

Gość prawie jak brad pittt
witamy w rodzinie kafe: prawiczkow, dziewic, zboczencow, desperatow, frustratow, przegranców , psychopatów, Wrózki Anieli, i 1 % normalnych :classic_cool:

Gość anli
czemu nie pojdziesz do pracy??

Gość RanoJestZimno,
niby do jakiej pracy ? w telemarketingu ? pracowalam w dwoch firmach i to byl koszmar

Gość anli
ooo jak Ty masz takie nastawienie "niby do jakiej oracy" to nigdy nic nie znajdziesz .. z jakiego jestes miasta? niewiem to idz do urzedu pracy na jakis staż czy cos ...

Gość RanoJestZimno,
Grodzisk mazowiecki

Gość hehe jaki pseudonim :)
Nie, lepiej marudzic i wylewac zale na kafe. Dupa jestes i tyle.

Gość aha i achh
może weź sie za zmienianie swojego swiata w takim razie, niech to będzie zazdrosć konstruktywna, nie destrukcyjna :o

Gość anli
no a bylas w urzedzie pracy? chodzisz po sklepach roznosci cv? czytasz gazety z ofertami? szukasz w internecie? robisz cos by znalesc wogole prace? czemu sie dalej nie uczysz?

Gość anli
no a bylas w urzedzie pracy? chodzisz po sklepach roznosci cv? czytasz gazety z ofertami? szukasz w internecie? robisz cos by znalesc wogole prace? czemu sie dalej nie uczysz?

Gość anli

Gość anli
robisz cos by znaleść wogole tą prace? roznosisz cv po sklepach ? czytasz gazety z ofertami? szukasz w internecie? czemu sie nie uczysz dalej..?

Gość anli
robisz cos by znaleść wogole tą prace? roznosisz cv po sklepach ? czytasz gazety z ofertami? szukasz w internecie? czemu sie nie uczysz dalej..?

Mnie tam też nigdzie nie przyjmą do roboty. No, moze do sprzatania co najwyżej. Haha, ale ja aspiruje (hehe) do bycia dyrektoem 13 korporacji haha. Ech, tak na prawda marzy mi sie posada dozorcy w spokojnej firmie.Tylko, co jak zrobia napad? Patelnia w nich , czy woda toaletowa w spraju , czy jak?

Gość don kamillo Wroclaw
do anli ty kur­wo zaje­bana w parchatą morde! po kiegio chu­ja wklejasz po kilka razy ten sam post!

Gość umciaumcia.....
Kafe padło o tej godzinie , to nie jej wina :)

Jak widzę zakochanę parę, czuję zazdrość. Ale nikomu nie życzę źle, tylko sobie myślę "Dlaczego ja taki nie jestem".

Wzrostu średniego jestem (chyba równa średnia krajowa), włosy nawet mam, jestem nieśmiały, studiuje i studia idą mi jak krew z nosa. No i mam pryszcze. Poniosłem pełno porażek na froncie z paniami, że zrezygnowałem już.

Gość RanoJestZimno,
liczyłam na jakies rady.... dzis w autobusie widzialam grupe licealisow albo studentow? Nie mam pojecia znow to samo , zlosc , frustracja, szybkie bicie serca, cala spocona wyszlam :O i znow 9godzin w nudnej robocie bez perspektyw, dobrze ze chcoiaz mam komputer :O

Gość RanoJestZimno,
ja musialam isc do pracy ... do tej pory oszukuje rodzicow ,ze studiuje (mieszkam w innym miescie) a ja nawet nie zlozylam papierow :O

Gość anli
do don kamillo Wroclaw pojebało Cie ze tak powiem? kafe sie zawiesiło to nie moja wina ze tyle razy sie to wkleilo a zreszta co Ci to tak przeszkadza palancie!! a do autorki skoro oczekiwialas rad to dałam Ci je.. szukaj chodz pisz dzwoń idz do urzedu na staz lub na studia rusz sie :)