Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wlozyc do garnka

Ile mozna zejsc z obwodu brzucha po miesiacu robienia brzuszkow?

Polecane posty

Gość co wlozyc do garnka

Mam zamiar przez miesiac dzien w dzien robic brzuszki (bez szalu, powiedzmy 15-20 dziennie). Jak myslicie, ile cm uda mi sie stracic po miesiacu cwiczen? I czy beda wyczuwalne juz miesnie brzucha? Z gory dziekuje za odpowiedzi

15-20 dziennie to bardzo mało. raczej nic nie zejdzie przy takiej ilości oczywiście trzeba też brać pod uwagę to ile masz tłuszczu na brzuchu bo jeśli mało to mimo znacznie większej ilości brzuszków możesz niewiele stracić cm

Gość delicje pomaranczowe
15-20 to ci nic nie da. ja robilam po 300 i nie mam miesni bo zeby miec to tzreba cwiczyc wszystkie 3 partie meisni brzucha- proste,skosne i jakies tma jeszcze.........

Gość co wlozyc do garnka
nie chce sie po prostu porywac na cos, co wiem ze i tak nie dam rady przeforsowac, wiec te 300 brzuszkow, nawet 100 czy 50 to za duzo dla mnie - nie mam tyle czasu i samozaparcia :( czyli co, nie ma sensu nawet tych 20-tu dziennie robic? :(

Gość kozibonk
nie ma sensu ,naprawde, moze 6weidera?

15-20 to mozesz sobie robic w pierwsze kilka dni aby 'rozgrzac' miesnie, a stopniowo coraz wiecej. sama zobaczysz, ze szybko wejdzie ci to w krew;) i bedziesz robic wiecej - mozesz sluchac muzyki, ogladac tv przy tym - brzuszki nei sa nudne a jesli dalej cchesz 15-20 dzinnie robic to nie ma po co bo efekty zadne

a kto powiedział że masz 300 na raz zrobić? rób 10 serii po 20 brzuszków z przerwami między seriami ;) jedna seria zajmie ci ok 30-40 sekund wiec wiele czasu nie stracisz w ciągu dnia na to

Gość kozibonk
no i jakby co to rob polbrzuszki a nie pelne brzuszki..... bo sie tylko niepotrzebnie namachasz.......... ale itak to ci nic nie da......... ale pewnie chcesz sie przekonac na wlasnej skorze

Gość co wlozyc do garnka
jedna seria (20 brzuszkow) w 40 sekund? czyli jeden brzuszek w 0,5 sekundy? chyba cos ci pokickalo... no to sprobuje sukcesywnie kazdego nastepnego dnia zwiekszac ilosc brzuszkow, moze rzeczywiscie mi sie spodoba ;)

Gość co wlozyc do garnka
zrobie sobie taka serie : brzuszki, pozniej przerzuty nog na prawa i lewa strone i nozyce - wtedy bede cwiczyc wszystkie miesnie brzucha :)

co wlozyc do garnka -> to daje 2 sekundy na brzuszek a nie pół ;p (choć ja jeden brzuszek robię w około sekundę) a odstęp miedzy seriami może być dowolny byle by nie za krótki inaczej przemęczysz mięśnie ;)

Gość kozibonk
moj instruktor powiedzila mi ,ze zeby miec widoczne miesnie to tzreba robic 3 rozne cwiczenia na kazda partie a weic w sumie 9 roznych cwiczen....

Gość co wlozyc do garnka
a no tak, sorry, to mi sie w takim razie pokickalo :D a co sadzisz o hula hop? pewnie jako facet nie uzywasz, ale moze ktos na sali ma jakies doswiadczenia z kolkiem? to prawda ze wyrabia talie?

Gość co wlozyc do garnka
ta 6 weidera mnie przeraza ;(

Gość a 6 weidera to niby
co jak nie "brzuszki"? No moze nie takie klasyczne ale tez brzuszki ;) Co z tego, ze wraz z barkami podnosisz tez nogi? ;)