Gość Sam sobie winny Napisano Listopad 15, 2010 Siema..mam 21 lat mam przyjaciółke którą szanuje lubie i znam 3lata kiedyś byliśmy parą jakieś pół roku ale nie wyszło..i w tym roku bardzo poczulem sie olany przez nią zignorowany potraktowany zle tak było 2 razy ..i wpadłem w złość na nią sie bardzo zdenerwowałem i miałem jej napisać bardzo przykre rzeczy w smsie nawrzucać jej tak mnie poniosło ze chcialem to zrobić...ale opanowałem sie Dzięki Bogu i tego nie powiedzialem...A potem okazalo sie ze ja ją zle zrozumialem i za 1razem i drugim...ale mam wyrzuty ogromne że tak chcialem jej napisać...:(gdyby o tym wiedziala znienawidzila by mnie czuje teraz sie jak szuja że nie zasługuje na jej przyjażń...Co z tym zrobić..??co dzień mnie to męczy..zawsze byliśmy i jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi...:((Co zrobić??zawsze bede pamiętał ze chcialem jej naubliżyć..;((nie wiem czemu nie panuje nad sobą może dlatego ze ją jeszcze kocham a ona mnie nie brakuje mi jej tęsknie itd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach