Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini driver

Kto rzucił lub rzuca palenie?

Polecane posty

Gość mini driver
Jak jest z tym tyciem po rzuceniu papierosów? bo ja bym chciała trochę przytyć :D

Gość każdy ma szansę rzucić
wierzcie -ale problem tkwi w głowie w psychice . Ja po 15 latach i chyba z 7 próbach rzuciłam .Od roku jestem wolnym człowiekiem .Ale nie powiem zeby było łatwo -bo nie było .Najgorsze 2 pierwsze miesiące ...Potem juz nie ma sie takiego SILNEGO pociągu . Ale ja niestety wspomagałam sie gumą nicorette -plastry mi nie służyły strasznie swędziała mnie skóra ...Mąz rzucił bez niczego z marszu i jakoś dał rade a palił 19 lat ... \Teraz jestesmy wolni ,zdrowsi i możemy przebywac nawet w towarzystwie palaczy i nie rusza mnie to POWTARZAM WARTO i jeszcze raz warto ja robiłam tez cos takiego ze codziennie wrzucałam do pudełka taką kase jakbym kupowała fajki i po paru miesiącach kupiłam sobie płaszcz i kozaczki extra :D 🖐️ Powodzenoia wszystkim życze .

Gość mini driver
pieczara dzięki :)

Gość mini driver
Boże jak ja Wam zazdroszczę :(

Gość mini driver
lubie palic po sexie szczegolnie oralnym albo w trakcie ruchanka

Gość nie chcę zupełnie rzucać
ale wiadomo - finanse cierpią, więc postanowiłam ograniczyć fajki do minimum tj. poranniaka i wieczorniaka. Czy się uda, zobaczymy :)

Gość nooo jesli chodzi o tycie
po rzuceniu to jest to fakt ALE ...jeden przybiera 2 kg a inny 22 :O i tak to jest .Bo człowiek w szczególnych sytuacjach w czasie rzucania nie wie co z rękami zrobic i ...je :O Ja przytyłam 12 ...😡 teraz walcze z nałogiem jedzenia.Ale to i tak nic w porównaniu z gryzącym dymem fajek:D 🖐️ powodzenia "rzucaczom" !

Gość kiep, pieczara
nie ma za co ;) pochwal sie jak bedziesz sie czuła juz po przeczytaniu. Ja mam jeszcze niedojrzała wole rzucenia palenia i jakos boje sie to czytac :O

Gość kiep, pieczara
prawda jest taka, ze papierosy przyspieszaja metabolizm. automatycznie po rzuceniu palenia metabolizm nam zwalnia:O no i to podjadanie. Niby Allen Carr w swojej ksiazce sprawia nam takie nastawienie, ze nie musimy niczy zastepowac papierosa. Ale nie wiem czy na wszystkich to podziała. Na moich znajomych podziałało.

Gość na mnie to nie działa
:O

Gość a ja rzuciłam i schudłam
Nie palę od trzech miesięcy i nie przytyłam nic a nic - wręcz przeciwnie, schudłam 7 kg. Sekret w tym, że jednocześnie rzuciłam palenie i założyłam stały aparat ortodontyczny ;)

Hejka! Zainspirowałyście mnie tą książką również ją ściągam. Ja też bym chciała rzucić palenie a teksty że powoduje raka itp nie docierają do mnie. Mi najbardziej przeszkadza zapach że ubrania nie pachną perfumami tylko fajami i cena ponad 9 za paczkę.

Gość kar_olka
nie potrzeba zadnych tabletek, plastrow. moj chlopak rzucil palenie po ok. 5 latach palenia. od kiedy zaczelismy sie spotykac ( nieglugo minie rok) nie pali. i ja tez juz nie. poprostu nie chcial zebym sie trula, a ja ie potrafie go oklama, wiec nie pale nawte potajemnie.

Leonora masz rację.Ja nie znoszę dymu, nie znoszę tego smrodu więc na prawdę nie wiem po co palę,ale niedługo to się zmieni :classic_cool: dziś np wypaliłam tylko jedną fajkę.

Tak czytam i czytam jestem już w połowie i nie widzę w tej książce na razie jakiegoś fenomenu.W sumie to co wie chyba każdy.Cóż zobaczymy dalej :)

Gość panna vagina
Ja też rzucam palenie jak na razie nie zapaliłam ani jednego od rana

Gość BeataA4847
Korzystaliście z preparatu o nazwie Nicopatch? Bo wyszukiwałam komentarzy na temat tego produktu i postanowiłam Was zapytać. Możecie cokolwiek powiedzieć mi o tym prepearacie? Opłaca się go używać, testowaliście jakieś zamienniki? Tutaj jest trochę informacji o Nicopatch: http://www.listalekow.pl/nicopatch/ - uważacie, że warto się tym zasugerować? Nie chciałabym się przejechać i wydać bezsensownie siano, dlatego pytam Was o radę. Dzięki za wszelkie porady.