Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tara i nara

Odchudzam się a mam teraz taką ochote zjesc cos słodkiego. powstrzymajcie mnie!

Polecane posty

Gość Tara i nara

zjadlam dzisiaj śniadanie 2 małe kanapki z pomidorem i szczypiorkiem obiad talerz zupy grochowej + pół kiełbaski na ciepło pozniej pod wieczór chce zjesc jeszcze jakas kanapke i będzie wszysko Tylko ze mam teraz taką ochote na cos słodkiego ze szok, jeszcze zobaczyłam ze w szafce jest ptasie mleczko. nie piszcie mi zebym zjadła 1 kawałek, bo ja mam tak ze jak zjem jedno to juz koniec zaraz zjem całe pudełko. ratunku!!!!!1

Gość zuzuzuzuzuzuzuzuzuzuzuzuzuz
mmm wlasnie jem pyszna czekolade z orzechami... mowie ci pyyycha :D

Gość Tara i nara
co z tego że pychota jak niezdrowe i kaloryczne. nie moge sobie pozwolic i koniec

Gość ..NATALA..
Właśnie jem wiśnie w czekoladzie.

Gość rozbierz się i stań przed lust
rem widok grubego cielska powinien odpędzić ochotę na jedzienie w ogóle Ja tak robiłam i teraz waże 52 kg:)

Gość znowu ty
... a ostatnio weszlo do sklepow nowe alpejskie mleczko łaciate, o smaku waniliowo-czekoladowym, próbowaliście? :classic_cool:

Gość Tara i nara
nie, ja nie jestem głodna bo przed chwilą zjadlam ten obiad. po prostu mam chec na cos słodkego i musze to zwalczyc. sorry ale do wieloryba to mi daleko. moja waga 57kg, wzrost 168cm cel- schudnąc 3 kg

Gość Tara i nara
ej spokojnie, haha załozyłam temat o odchudzaniu i kazdy mysli ze waze 100kg:D:D:D

Gość Amina222
ważysz 57 killo przy 168 to z czego ty chcesz sie odchudzac dziewczyno?

Gość Alicjakrakowwww2314
nie mysle ze wazysz 100 kilo ale twoim celem na ziemi jest poczecie dzieci i tyle. po chuja sie odchudzasz jedz jedz i tak cie nie bedzie za nedlugo, urodzisz dziecko, pobedziesz z nim i ani sie obejzysz bedziesz stara a pozniej i tak gruba, po co marnujesz nam czas farmazonami, jedz i tyle

Gość znowu ty
no właśnie, tak czy inaczej życie toczy się dalej, im jesteś grubszy tym sprawniej :classic_cool:

Gość Tara i nara
no super masz podejscie alicjakrakowww. współczuje. to chyba jasne ze za 100lat nikogo z nas tu juz nie będzie

Gość Dobra rada 13812-38
Jeżeli jesz kanapki to twoja dieta jest mało mądra. Chleb ma wysoki indeks glikemiczny podbija cukier, powoduje wyrzut insuliny. Normalne, że chce Ci się teraz uzupełnić cukier o coś słodkiego. To samo grochówka tez mega indeks. poczytaj trochę o odżywianiu bo to co robisz nie przyniesie efektu.

Gość Alicjakrakowwww2314
no to po chuj sie odchudzasz mi powiedz? zeby czuc sie lepiej - czuc sie masz dobrze na duszy nie na ciele. dusza ma byc czysta poprzez dobroc - jedyny twoj cel. zeby zdobyc meza - maz ma cie kochac za dobro duszy i osobowosc, jesli kocha za wyglad to badz pewna ze zdradzi i zostawi bo uroda przemija i to szybciej niz myslisz. KIEDYS BEDZIESZ STARA I GRUBA I NIC NA TO NIE PORADZISZ PRZESTAN SIE ZAMARTWIAC I LEC PO PTASIE MLECZKO

Gość Tara i nara
no to po ch*j sie odchudzasz mi powiedz? zeby czuc sie lepiej - czuc sie masz dobrze na duszy nie na ciele. dusza ma byc czysta poprzez dobroc - jedyny twoj cel. o boże:D z jakiej sekty jestes?:O

Gość znowu ty
czas zaspokoić swą duszę ptasim mleszkiem ;) odlecę wraz z tym ptaszkiem z opakowania do nieba ;)

Gość Alicjakrakowwww2314
NIE JESTEM Z zadnej sekty, po co ci cialo fizyczne kiedy umrzesz? przeciez zostanie tu zjadane przez robaki... pomysl co ci wtedy zostanie bo chyba nie ladny wyglad.

Gość saSASADSADA
"śniadanie 2 małe kanapki z pomidorem i szczypiorkiem obiad talerz zupy grochowej + pół kiełbaski na ciepło" TAK TŁUSTO JESZ ZE CI BATONIK NIE ZASZKODZI. GROCHÓWA I KIEŁBASA? TOZ TO ZADNA DIETA. TŁUSTE I KALORYCZNE. NIE SCHUDNIESZ.