Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana jedynka

Zakochałam się w tym chłopaku...

Polecane posty

Gość on też jest wyjebisty
i wyglada okrutnie no ale może takie zdjecie :P

Gość zakochana jedynka
"nie dziala mi cos wyszukiwanie ale tytul byl dosc znamienny, cos w stylu 'azjaci to najprzystojniejsi faceci' a o której godzinie dodawałaś dgzieś swój ostatni komenatr? to ja bym w archiwum poszukała bo mnie interesuje co tam pisali ludzie:P "haha widze że szalejesz z tymi tematami " ja szaleję? gdzie? " i wyglada okrutnie no ale może takie zdjecie " on tak zawsze wygląda xD to jego znak markowy

Gość o widze ze trafilam na dobry
mocny photoshop takze malo widac, ale jak na chinczyka calkiem calkiem;-) nigdy chinskich dram nie ogladalam... ale tez jako ciekawostke jeszcze chcialam nadmienic, ze koreanska 'kkotboda namja' jest na podstawie anime 'hana yori dango' jest wiec i japonska drama i tajwanska drama 'meteor garden', slyszalam tez o filipinskiej a wiec moze i jest tez chinska:-)...

wlasnie nic ciekawego, temat umarl jak ja sie wypowiedzialam:-D zaraz z ciekawosci sama znajde

"haha widze że szalejesz z tymi tematami " ja szaleję? gdzie? - no na kafe :D miss final fantasy,mój typ nie jest metro,a ja sie udzielałam na najpiekniejszej kobiecie świata :P no bo to Twoje tematy wszystkie co nie?

Gość zakochana jedynka
""haha widze że szalejesz z tymi tematami " ja szaleję? gdzie? - no na kafe miss final fantasy,mój typ nie jest metro,a ja sie udzielałam na najpiekniejszej kobiecie świata no bo to Twoje tematy wszystkie co nie? " to aż tak widać że to wszytsko ja? :D no, prawie wszystko! niektóre były niemoje, naprawdę! " ja sie udzielałam na najpiekniejszej kobiecie świata " dasz link do tematu bo ciekawyz daj się PS. Mogłabyś się wypowiedzieć w miss final fantasy:P

nie znalazlam tamtego topiku:-/...

Gość zakochana jedynka
szkoda, może go wykasowali? ale czasem się niektóre topiki przeocza ja często tak mam. o której godzinie dgzeiś pisałaś ostatni post?

to aż tak widać że to wszytsko ja? - hmm no ja widze ale ja wszystko widze :classic_cool: :D:D no styl pisania masz charakterystyczny poza tym zawsze wtrącisz coś o final fantasy :P

kojarze ze to byla 14 albo 16 i na ogolnym pewnie...

Gość yaroy
www.nierozumiani.cba.pl Strona dla ludzi z problemami. U nas nie ma chamstwa. Pomagamy sobie nawzajem warto zajrzeć już ponad 200 osób zajrzało i zostało na stałe.Serdecznie zapraszam

yaroy - to nie radze promować strony na kafeterii,bo wtedy chamstwo przyjdzie od razu :P:P

Gość zakochana jedynka
sorki nie zmieniłam nicku:P

nie szkodzi,wieme o co chodzi :classic_cool:

Gość zakochana jedynka
oo ludzie, rozszyfrowujecie mnie xD

Gość zakochana jedynka
haha!

Gość ewelala
o kur.... ostatnio ogladalam jakis film z moja siostrzzyczka na disney channel i nie moglam oderwac oczu od tego aktora.pierwszy raz podoba mi sie ten typ urody. i chetnie bym mu sie oddala.

Gość zakochana jedynka
"o kur.... ostatnio ogladalam jakis film z moja siostrzzyczka na disney channel i nie moglam oderwac oczu od tego aktora.pierwszy raz podoba mi sie ten typ urody . i chetnie bym mu sie oddala." ja też:D bym mu się oddała ...to on był na Disney Channel???

Gość ewelala
no pewnie w jakims filmie o kung fu gral. taki kiczowaty. ale chlopak fajnie wygladal.

Gość zakochana jedynka
co to jest za link o widze ze trafilam na dobry?

tandetny film o kung fu na disney channel:-)

hehe a powiedz tak z ciekawości pytam,podoba Ci sie swój własny wygląd? ;) bo ja uważam sie za zwyczajną całkiem :D