Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ostatnio dziwna, inna

Co się ze mną stało?

Polecane posty

Od pewnego czasu stałam się jakaś obojętna jeśli chodzi o naukę, nawet bym powiedziała, że mam ją gdzieś. Kompletnie nie chcę mi się uczyć, kilka razy uciekłam z kilku godzin. Wcześniej taka nie byłam: nie wagarowałam, przejmowałam się każdą złą oceną, uczyłam się dość dużo. Przychodziłam do domu, zjadałam obiad i zaraz lekcje, a potem nauka, a teraz... jest zupełnie inaczej. Co ze mną się stało? Czy to normalne? Też tak mieliście? Przejdzie to? Dodam, że chodzę do 2 klasy liceum.

Zadaj sobie pytanie czy w ostatnim czasie dotknęło cię jakieś wydarzenie? Chłopak cię rzucił? Może się z kimś pokłóciłas?

Gość Ona0987
Boże, ja też tak mam :( .

Nie, nic z tych sytuacji mi się nie przytrafiło. Po prostu tak raptem odechciało mi się strasznie uczenia. Do szkoły jak chodzę to też tak, aby tylko przesiedzieć, pogadać z ludźmi, posłuchać muzy na odtwarzaczu i mieć z głowy. Kiedyś mogę tego żałować, dlatego chcę się opamiętać, ale to jest silniejsze ode mnie, to lenistwo. Jak myślicie, przejdzie mi? Mieliście kiedyś coś takiego?

ona0987 - ale długo już tak masz czy od jakiegoś czasu? Nie byłaś kiedyś taka? Bo ja np. jeszcze do niedawna byłam bardzo ambitna.