Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaxd

pomozcie ...

Polecane posty

Gość aaaaaxd

Witam . Wiem, że mam jeszcze czas , ale wolę wcześniej o tym pomyslec.. Zaczelam w tym roku naukę w liceum profilowanym o profilu zarządzania informacją . Po skończeniu szkoły chciałabym isc na księgowość lub ekonomie . Bardzo lubię matematykę , interesuję się komputerami , lubię również język angielski . Pomagam mamie w rozliczaniu VAT-owców. Dodam jeszcze że pracowalam w barze po szkole i w czasie wakacji. Czy po ukonczeniu tej szkoly i zdaniu matury mam szanse znaleść jakąś prace na stanowisku księgowej lub jakąś inną w miarę dobrze płatna (1200-1500zl)?? A moze jakieś kursy bardziej by pomogły ? tylko nie bardzo wiem jakie mialyby to bys kursy i gdzie mogłabym je wykonać . z góry dziekuje za odpowiedz.

Gość aaaaaxd
????

Gość allubro
kursów jest pod dostatkiem księgową nigdy nie będziesz bez wykształcenia - kiedyś były inne czasy, dziś jest wymagane ukończenie studiów praca za 1200 - 1500, kiepskie pieniądze, ale zależy gdzie mieszkasz znam firmę prowadzącą księgowość największych firm w Polsce i tam panie ( z wyksztalceniem kierunkowym) zarabiają po 1500