Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hankaa94

przecież nie śmierdzę ;(

Polecane posty

Gość hankaa94

Mam problem. Myję się 2 razy dziennie. Rano po umyciu zawsze stosuję antyperspiranty, balsam i perfumy(bardzo ładne, żeby nie było;)), codziennie nosze ubrania świeże, po praniu. Co jakiś czas koleżanki mi mówią, ze śmierdze... nie wiem, jakoś wcześniej nie brałam tego tak sobie do serca, ale jak coraz częsciej jak to slyszalam takie stwierdzenia (od przyjaciółek) to kompletnie mnie zalamalo. Przyjaciółka powieedziala, ze już w sumie przyzwyczaiła sie do mojego 'smrodu', inna 'weź śmierdzisz, umyj się'- ALE przeciez się myje jasna cholera! W mojej rodzinie nikt tego nie czuje, ja tez np. wetrę rękę w pache, powącham ja i czuje zapach antyperspirantu (nivea), a ubrania pachną płynem do płukania! dostałam jakiegoś bzika na punkcie odwąchiwania się i nie czuję żadnego smrodu wręcz przeciwnie, że ładnie pachne, co 2h psikam się perfumami... Myślicie, że sobie żartują? Jest mi naprawde przykro;(( nie wiem jak z nim i o tym porozmawiać...

albo żartują albo mimo to że się myjesz nie pierzesz często ubrań dajesz do szafy a one tam śmierdzą mam taką koleżankę nawet ma ksywę prysznic bo ona ciągle bierze prysznic a mimo to śmierdzi potem nie pierze ubrań tylko wciska do szafy

Gość hankaa94
ale tam... psikne dwa razy na dekolt i nadgarstek, a pozatym jak pokazałam je znajomym to mowili, ze są bardzo ładne- bo są ;) ))

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanocojets
Hankaa, czy twoje nazwisko zaczyna się na K., a mieszkasz w mieście, które zaczyna się na literę M?

Gość moze za duzo perfum
+ balsam i dezodorant

może nie odpowiada im zapach perfum jakich używasz? moja mama zawsze wybiera taki, który dla mnie śmierdzi i po pół godzinie przebywania z nią w zamkniętym pomieszczeniu boli mnie głowa. dla niej oczywiście jest to bardzo ładny zapach i uważa, że sie czepiam. mi po prostu on nie odpowiada, dusi mnie...

Gość hankaa94
ubrania sa codziennie sa czyste, świeże po praniu- PISAŁAM

to jaja sobie z ciebie robią bo wiedzą że jesteś na tym punkcie uczulona i ci przykro wiesz że się myjesz pierzesz ciuch to miej to w dupie

Gość hankaa94
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanocojets moje nazwisko nie zaczyna się na K ;) czy to ważne...

Gość dfgdfgd
a jak często pierzesz ręczniki któryhmi się wycierasz?? a pościel co jaki czas zmieniasz?

Gość allubro
może to twój naturalny zapach lub hormony szaleją

Gość lissiska
no ja mialam taką kolezankę który miała swój zapach taki jakiś gówniany, myła się normalnie uzywała kosmetyków ale i tak smierdziała, taki urok

Gość www.babskieforum.cba.pl
A może jak tak się zmieszają te wszystkie zapachy (balsam, antyperspirant, perfumy i płyn do prania) to tworzy się z tego taki mały smrodek??? Mimo wszystko moim zdaniem to może sobie po prostu czasem żartują.

Gość ldfsio++
zapytaj sie kolezanek czym smierdzisz???potem????perfumami??????pewnie sa zazdrosne ze masz perfumy a one nie bo ich rodzicow nie stac dlaczego dokuczaja.

Gość hankaa94
no może to mój naturalny zapach.. kurdee ;P jest rada żeby jakoś to zmienić??

Gość allubro
ale zauważcie, że są ludzie którzy po prostu śmierdzą... sobą znałam taką rodzinę, wszyscy mieli identyczny zapach .... wędzonego boczku był bardzo intensywny i niemiły i podejrzewam, że nie do zmycia

Gość Najarana Danka
może zmień dietę, pij dużo wody. Ubrania muszą być 'szybko suszone ' nie zakiśnięte, ze tak sie wyraze

Gość hankaa94
głupio mi tak się pytac czym śmierdze..to krepujace dla mnie .. jedna powiedziala zebym sie umyła;//.. wiec pewnie potem, ale jak wtere ręke w pache ( juz taka moja fobia ) to czuję zapach antyperspirantu i jest b.ładny

Gość hankaa94
Piję bardzo dużoo wody 2 butelki dziennie

Gość smanna
a może chodzi o to, że śmierdzą Ci np. włosy albo z buzi czy nóg, sprawdź czy nie śmierdzi Ci jakaś kurtka czy czapka, szalik... A jeśli nie to pewnie sobie wymyśliły zabawę by Ci przykrość sprawiać i mówią to po to by mówić, albo są zazdrosne jeśli Cie stać na jakieś drogie perfumy i chcą Cię zniechęcić do nich...nastolatki są różne, ale z tego co piszesz nie powinno tak być i z pewnością użycie dobrego dezodorantu raz dziennie wystarczy, nie używaj za dużo bo to trochę szkodliwe i nie jest miło siedzieć przy takiej wypachnionej zbyt obficie kobiecie, większość mężczyzn Ci chyba potwierdzi :) zresztą jest tak, że po chwili przyzwyczajamy się do zapachu perfum i może Ci się wydawać, że już nie pachniesz ale wcale tak nie jest.

Gość hankaa94
ubrania sa ''szybko suchone'' po wyschnieciu odrazu wkladam na siebei i do szkoly

Gość hankaa94
cholera włosy pachną szaponem sama to czuje codziennie jej myje ! lol xd juz sama nie wiem..

Gość kazimieraaaa
Moze to kwestia sposobu odżywiania przez co Twoja skora wydziela specyficzna won albo taki juz Twoj urok po prostu.

Gość syntax error
możesz mieć charakterystyczny zapach to jest niestety możliwe ale wypadałoby to sprawdzić, bo znajomi bywają różni

Gość syntax error
i pokaż fotę ;)

Gość hankaa94
ale ja nie wiem czemu aż tak reagują, skoro dbam o higiene, dobrze sie odżywiam, nosze czyste ubrania.. chyba ten naturalny zapaszek nie musi być taki straszny.. znam sporo osob ktore maja taki swoj naturalny smrodek i jakos mi to nieprzeszkadza, jedna moja kumpela nawet czesto podśmiarduje ale nikt jej nic nie wytyka...

Gość chcesz to masz
może jesteś gotowa do rui i stąd te intensywne zapachy:D

Gość syntax error
musisz poradzić się kogoś neutralnego może to głupio zabrzmi ale może lekarza? jeśli masz dobrego internistę jeśli nie wybierz się do dermatologa bo do jakiego innego? wiem, ze głupio ale nie ma rady albo umów się ze mną, będę Cię wąchał ;)

Gość hankaa94
syntax error- fotka Ci nie potrzebna ;)))