Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniaaaaaaaaaaaa

kłamie że ma pracę

Polecane posty

Gość niuniaaaaaaaaaaaa

Mój facet okłamał mnie ze ma prace. Nie wiem po co to zrobił. Wkręca mi ze idzie do pracy a tak na prawde włóczy się bez celu po miescie. Chce go jakos nakryć na tym, ale nie mam pomysłu... Pomozcie :)

Gość kiki 987
a skad wiesz ze Cie oklamuje?

Gość icck
po co masz go nakrywać, powiedz, że wiesz i zapytaj dlaczego tak robi... normalni ludzie rozmawiają, a nie robią podchody.

Gość niuniaaaaaaaaaaaa
z jego smsmow do kolegow :) Wiedzialam ze cos jest nie tak i przejrzalam jego telefon. Zachowalam sie nie fair ale nie moge mu powiedziec ze sprawdzalam jego wiadomosci dlatego poszukuje innego sposobu :)

Gość niuniaaaaaaaaaaaa
ale nie powiem przeciez ze czytalam jego smsy...

Gość kiki 987
moze mu poprostu glupio przed Toba, dlatego tak robi. Jak go zlapiesz na miescie to dalej moze sklamac ze gdzies go wyslali czy np po sniadanie idzie... Najlepiej powiedziec wprost :)

Gość niuniaaaaaaaaaaaa
powiedziałabym wprost, dokladnie. Tylko nie powiem ze sprawdzalam jego smsy, bo przeciez zachowalam sie troche nie fair. Powiedzialabym że wiem, ale skad?:)

oboje siebie okłamujecie = jesteście siebie warci powinien ci powiedzieć, że nie ma pracy powinnaś mu powiedzieć, że coś podejrzewać nie umiecie ze sobą rozmawiać więc nie widzę przed wami wspólnej przyszłości

Gość kiki 987
najlepiej powiedziec ze poprostu zerknelas w jego tel, np chcialas od niego esa napisac czy cokolwiek a weszlas w skrzynke odbiorcza czy tam nadawcza i przeczytalas z rozpedu.

Gość niuniaaaaaaaaaaaa
moze racja, powinnam powiedziec wprost. Ale co mam powiedziec :"przejrzalam twoj telefon i smsy. Czemu mnie oklamujesz?" Troche nie bardzo... :(

Gość kiki 987
a ile on Cie tak juz oklamuje? Bo w sumie w nieskonczonosc nie moze... przyjdzie czas wyplaty a tu kasy nie bedzie. Najwyzej poczekaj i zobacz co zrobi dalej.

Gość niuniaaaaaaaaaaaa
kiki dobra jestes :D powiem mu ze tak z rozpedu przeczytalam sobie jego smski :D a coo :) hmm moze zapytam sie go, o ktorej jutro konczy i pojde pod jego prace, ze niby chcialam mu zrobic niespodzianke i po niego wyjsc;) a potem wkręce, że spotkalam jego kolege z pracy i powiedzial mi ze w ogole moj chlopak tam nie pracuje... :) o! :)

Gość kiki 987
o dobre :) tak mozesz powiedziec:)

o matko, ile ty masz lat, żeby się w takie gierki bawić :O powiedz mu prawdę - że zajrzałaś do jego telefonu, że przepraszasz i wiesz, że nie powinnaś ale martwiłaś się o niego. i zapytaj po prostu o co chodzi z tą pracą. niech wie, że ma w tobie wsparcie - dla niego pewnie to trudny temat.