Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finka22

Sponsoring - czy to juz norma??

Polecane posty

Gość finka22

Czy to naprawde juz standard wsrod mlodych kobiet i nie jest to uwazane za nic zlego?? Dziewczyna nie ma kasy lub brakuje jej na ciuchy, to szuka sponsora? Czy naprawde w dzisiejszych czasach seks za kase to dla kobiet cos normalnego? Czy ja (rocznik 84) jestem moherka, bo nie miesci mi sie to w glowie?

Gość zszokowany dyrektore
Ty jesteś po prostu jedną z niewielu dziewcząt, jakie jeszcze pozostaly... I nie jest to standard tylko wśród młodych kobiet. Aby się o tym przekonać, wystarczy wejść na strony: www.foczki.pl www.sexnasianie.pl www.cichodajki.pl

Gość finka22
Jak ja studiowalam, to zadna z moich kolezanek nie wpadlaby nawet na to, aby w ten sposob podreperowac swoj studencki budzet, a wiadomo, ze czasami bylo naprawde ciezko z kasa. Niektore dziewczyny sprzataly wieczorami, pracowaly w sklepach, ale nikt nie zarabial w ten sposob. Ostatnio sie dowiedzialam od mlodszej siostry, ze jej dwie kumpele ze studiow maja sponsorow, a najepsze jest to, ze wcale sie tego nie wstydza, wrecz przeciwnie - chodza pewne siebie, bo maja na sobie drogie ciuchy i rozne gadzety. I mowa tutaj o studentkach dziennych na bardzo dobrej uczelni, nie o jakichs polglowkach bez matury:O