Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten chłopak nas szantażuje

Moja córka popełniła mały błąd a teraz jakiś gnój nas szantażuje!

Polecane posty

Córka 6 tygodni temu narobiła afery że zgwałcił ją chłopak z klasy, później przy wszystkich badaniach wykazało się że to było kłamstwo bo tamten chłopak zawrócił mojej córce w głowie a potem trzymał się od niej z daleka. I jak się okazało że to kłamstwo mojej córki to ten gówniarz zażądał od nas pieniędzy za to że on nie będzie zeznawał przeciwko naszej córce. Mój mąż jest wkurzony, nawet chciał uderzyc tego smarkacza ale się powstrzymał, córka i tak będzie miała problemy za zeznawanie fałszywych zeznań, jeszcze jak dojdą zeznania tego szczeniaka:(

Gość Smakowita pusiaczka
Kochana, mam nadzieje ze twoja corka zostanie zgwalcona, zlapie HIV i umrze Pozdrawiam

To może żeby go usadzić niech twój moż powie, że teraz ten chłopak go uwiódł i wykorzystał?

To nie jest temat do żartów! córka narobiła głupot, dlatego że spodobał jej się jakiś chłopak. Oskarżyła go o gwałt i nie myślała o dalszych konsekwencjach, teraz my mamy problem. Prosiliśmy go tylko żeby nie zeznawał przeciwko naszej córce i dał spokój wszystkiemu ale on jest zawzięty, najpierw powiedział że będzie zeznawał, a kilka dni później powiedział że jeśli mu zapłacimy to jej daruje. Takiego elementu w życiu nie widziałam.

Gość i dobrze wam tak...
Jak córke wychowaliście! ja bym dała twojej córce w ryja.

Gość a coz to za tajemnicze marzeni
Takiego elementu w życiu nie widziałam. Pewnie prowo. A jesli prawda, to dowcipna jestes. Twoja córunia to może nie element, skoro tak człowieka umiała oczernić?? Ale jak ma taką głupią matkę, to się jej nie dziwie, ona pewnie myśli, że to co mu zrobiła to nic takiego. Macie obie niezła lekcje, idiotki :p

Gość nie bój sie koli nie boj
miła jak zawsze - boże jaka ty jesteś paskudnie brzydka.

a zdajesz sobie sprawę z tego jak to pomówienie mogło wpłynąć na życie tego chłopaka? w pizdu co za durna dziewucha z tej twojej córki

obrotny, zaradny, umie zarobić nie pasuje Ci taki zięć? :D:D:D

Gość ja yebie
jestem za, niech Ci ta glupia gowniare wyruchaja w pizzzzdu. glupia mala szmata. i bedziesz mu placic tempa ruro i dobrze Ci tak

I co z tego moja córka go przeprosiła, ale znając pewnie życie to on zawrócił jej w głowie a potem zostawił. Mój mąż chodzi wściekły że taki gówniarz go szantażuje, zwyzywał nawet naszą córke od najgorszych przy nas i swoich rodzicach. Teraz moglibyśmy zarówno on jak i my o wszystkim zapomniec! Dawno nie widziałam tak zawziętych i mściwych ludzi jak ten chłopak i jego rodzice.

nie twierdze ze uwiedzenie i odstawienie na bok jest ok ale twoja corka PRZEKROCZYLA NORMY a tego sie tak latwo nie wybacza. poniesiecie teraz kare i dobrze.

Teraz moglibyśmy zarówno on jak i my o wszystkim zapomniec! Ciekawe czy otoczenie tego chlopaka tak szybko zapomni o jego RZEKOMYM uczynku :p

Gość vnm
no rzeczywiście popełniła tylko mały błąd,oskarżyła tylko niewinnego chłopaka o gwałt :O:O...mogla mu zniszczyć życie,gdyby chłopak miał słabą psychikę to mógłby się nawet targnąć na własne życie....no ale co tam,to tylko mały błąd :O

Gość stary wyga
corka zle zrobila i musi za to odpowiedziec ale ten chlopak domaga sie od was pieniedzy a to jest szantaz i na to jest kk moja rada nagrac szczyla i zglosic to na policje jak dalej tak bedzie postepowal izadnych rekoczynow bo na to tez jest kk.

Gość i dobrze ze sie domaga
sami powinniscie zaproponowac temu chlopakowi rekompe za uporzenie jakiego doznal.

Gość wg mnie to sama powinnas wpasc
na taki pomysl, zeby mu jakos zrekompensowac ta sytuacje :O Twoja coreczka to maly "gnoj", co narobil bajzlu w zyciu normalnego chlopaka. I dobrze, mam nadzieje, ze zalozy Wam sprawe i ze wgra ja. I tak bedziecie musieli placic i tak, a jeszcze dojda (nie male) koszta sadowe.

Gość twoja córka to głupia
szmata.

Gość zabiłbym twoją córke
gdyby mi wycięła taki numer.

Gość nie dajcie sie szantazowac
corka najwyzej odpiwie za to co zrobila w majestacie prawa. a tak bedzie was szantazowac i stawiac coraz wyzsze wymagania. swoja droga, moze nie zlozy oskarzenia.

Gość postaw sie na miejscu tego
chlopaka i zastanow sie jak Ty bys sie czula w tej calej sytuacji. Chlopaka dobre imie zostalo zszargane, zostal ponizony, wyszedl na bandyte i przestepce, a tak naprawde tylko dlatego, ze Twojej podlej corce zachcialo sie zemsty bo zlamal jej serce. Mysle, ze chlopak jest wsciekly i przyjal zasade- zab za zab. Pewnie jak ochlona jego emocje to odpusci, albo z gory przyjal, ze chce zeznawac przeciwko niej i dodatkowo postanowil z Wami pograc w gre, w ktorej z gory dla niego jestescie przegranymi- musi sie spodziewac, ze nie zaplacicie. Krotko mowiac- chce Was troche pomeczyc. Dodatkowo. Przykro mi bardzo, ale na miejscu tego chlopaka sama pozwalabym Twoja corke. Dziewczyna jest rozpuszczona i to ostatni dzwonek, zeby sie jeszcze nie stoczyla w przyszlosci. Zle jej wroze poki co :o niestety.

Moja córka popełniła MAŁY błąd a teraz jakiś GNÓJ nas szantażuje! Wcale nie uważam, że ten chłopak jest gnojem. Jak gnój zachowała się Wasza córka! A odszkodowanie chłopakowi się należy. Myślę, że jeśli sprawa trafi do sądu to chłopak ją wygra. Waszej córce przyda się nauczka... Żal d*pe ściska jak czytam takie historie. To są właśnie skutki bezstresowego wychowania i braku rozmowy z dzieckiem. Wasze dziecko wychował internet i "mądre" czasopisma dla nastolatek. Teraz płacicie wysoką cenę za ten MAŁY błąd jaki popełniła Wasza córa, który wynika tylko i wyłącznie z zaniedbania rodzicielskich obowiązków.

Gość sgass
Gnojem jest twoja corka glupia cipo a nie ten chlopak idiotko. I ma racje! Jakies pieniadze za to wszystko mu sie naleza, a twoja corka pewnie wcale mu sie nie podobala a ona sobie ubzdurala ze jest z nim w zwiazku lub cos z tych rzeczy. I Twoj mezus chcial go jeszcze uderzyc? Powinien go na kolanach przepraszac.

Gość do nie jestem stylistką
zapłacicie mu teraz, potem znów was zaszantażuje, znów zapłacicie i tak w kółko... ja bym mu nie płaciła, niech zeznaje przeciwko córce, będzie miała nauczkę z tego, bo póki co to na pewno nic ja to nie nauczyło. was przy okazji też, bo nieźle wychowaliście córkę. ciekawe ile wam wykręciła podobnych numerów

Gość jak ją wychowałaś
tak masz.