Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sutlive

wpadki erotyczne podczas sexu

Polecane posty

witam Ciekawi mnie jakie mieliście wpadki erotyczne podczas sexu. Moje historie są różne. Jedna z nich to taka że podczas współżycia już w fazie prawie końcowej słyszę jak ktoś chodzi po korzytarzu a wczesniej w domu nie było nikogo. Nasze szybkie ubieranie, szelesty i dzwonienie klamrą od paska zwróciły uwagę mojej mamy która nie pukając weszła do pokoju i zobaczyła jak Filip zakrywa mój biust trzymajac w jednej ręce spoje spodnie. A ja na to " oj mamo Filip własnie nie kąpał".... bez komentarza. Mniej irytujace sprawy to popekane prezerwatywy w trakcie zakładania i to nie jedna:) jakie sa wasze historie ? Pośmiejmy sie trochę")

Gość naczelny ccham
Rucham se kolege z indii, ciapatego, a tu nagle cos dziwnie, bo mnie rucha jego kolega tez, haha ale bylo smiechu jak sie okazalo ze to moj ojciec haha.

Gość taka ciekawska
my po seksie zawsze wyrzucaliśmy gumki przez okno, raz została na parapecie a rano tata te okno otwierał i powiedzial,żebym gumki wrzucała do kosza hahah

poczatki wspolzycia, mialam 18 lat robie pierwszy raz loda mojemu chlopakowi, rzecz dzieje sie w aucie - nie za bardzo wiem co i jak i o co chodzi.... no i nagle cos wypelnia moje usta a ja przelykam... chlopak otwiera drzwi, daje chusteczke i mowi ze juz moge wypluc, a ja do niego "ale ja nie mam co wypluc"... jego mina bezcenna, a ja dopiero wtedy zdalam sobie sprawe co wlasciwie zrobilam (dawniej nie bylo neta i wogole ;) ) moj pierwszy i ostatni raz z polykiem

mój pies wyciągnął zużytą prezerwatywę mojego przyjaciela na środek pokoju...prezerwatywa została wyciągniea z pokoju jego 16 letniego syna...nikt z nas dorosłych nie przypuszczał że On już>...

świetne macie opowieści. Mojej koleżanki tata kiedyś leżał na plaży i myślał że jest sam, było lato dzika plaża. Wjechałam na nią od strony lasu. On myślał ze jest sam a byłam tam jeszcze ja. Siedze za nim w odleglości ok5-6m a co widzę Pan Tomek bawi się. Czym i w jaki sposób dpoiszcie sobie sami. Okropne realia......