Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

właściwy rajtar

Chcę odejść z Kafe

Polecane posty

Gość baltazar 07
Ooooo !!! Kafeteryjna moczymorda się odezwała hehe.

Gość krokodyl spaw
vera, dopiero sie ocknełaś z pijackiego letargu czy raczej zaczęłaś dopiero dawać w palnik ? Bo przecież wieczór nastał :-)

że ke? :D jeśli 3 niepasteryzowane, pyszne, zimne piwa wypite w doborowym towarzystwie to dla was alkoholizm...to przykro mi :) leszczyki :D chodzące z ciocia Genia na niedzielne herbatki :D:D:D

Raj Skarbie nie wygłupiaj się ,przecież wiesz że z tond nie jest tak prosto odejść ;-) buziak👄:)

Ty rajtar co to za klucha wypłynęła? :O Błagam nie pisz tylko, że Ci psycha siada. :O z powodu jakiejś kafeteryinej tandety. Chyba, że to jakieś kłopoty z poza forum :( To wtedy to ja już nie wiem :( Nie wierzę w pozaforum :( ...spoko ;) chciałeś nagrać solową płytę :P Ciekawy jestem do ilu postów się sprzeda :P :P :P 🖐️

Gość ja pierrrdole ja pierrrdole
rowerka Ty sie naucz pisac :O

Gość kliotrina
"z tond" - powiadasz :-0

Gość asassasasaas
jasne, po co odchodzić. Ten świat na zewnątrz jest przecież taki mało rzeczywisty :P To Matrix :D

do tego co tak przeklina błędy zawsze mogę poprawić ,ale z Twoją kulturą osobistą gorzej (zresztą sam nick na to wskazuje)

I jeszcze "Piękna w woalu" pamiętasz rajtarze jak mnie tyrała i ubliżała na smyraczach. Gdzie Ty znajdziesz takie dziewczyny co w ogień za Tobą skoczą :P :P

hehe młoda byłam i głupia. Retaz to co innego. Ale przyznaj, że sam acząłeś. Powiedziałeś, ze jestem kimś- nie pamiętam. Nie byłam. Ale za mocno poszłam. Przepraszam:p

Widać ten niecały rok niczego Cię nie nauczył Piękna w woalu :( I tylko szacunek, że zalogowałaś się po staremu, powstrzymuje mnie od napisania czegoś tak od "SERCA" :P

Witam serdecznie Wszystkich..Paniom 😘*Panom 5..Nowy , strzała yndywydualna..:) aaa, Pomarancze także witam.. dziekuje Wam Wszystkim za miłe słowa..masz racje Nowy..badam rynek płytowy.. mały nakład jest, ale dobre i to..:)A Paniom 😘*..az sie zawstydzam..:) Tym, którzy mnie nienawidzą, zostawiam muzę..abyście mogli usłyszec , i sami powiedzieć swym Dziewczynom, Chłopcom takie słowa ..http://www.youtube.com/watch?v=DiZoh3_PjYY....już dzis mówię; zostaje na kafe..mozna mnie bluzgac..:D:D:D

Rajtus moje ty Sloneczko ❤️ a niech Cie chuda ges kopnie !! tak mnie przestraszyc :O:O Przyznaj,ze okropnie nas lubisz - nie peniaj sie przyznac :P a te wszystkie brednie o "odchodzeniu" z nudow sie biora - ja to w "sercu" wiem :P:D Rzadko teraz zagladam na forum,ale zawsze z nieustajaca sympatia czytam "Ciebie" ....👄* Dla Ciebie Mily .... http://www.youtube.com/watch?v=SUMcA--ejOc

Karolinko😘*🌻..witaj Słodka..❤️..no jakbym mógł odejść..ściemniłem troche..:) wiesz Karolciu..ostatnio dużo o Tobie myslałem..dziekuje Ci za wszystko, co dla mnie zrobiłas..😘*😘*😘*..zapuszczam kotwice na kafe Karolinko..:)wpadaj czasem..miłego dnia Skarbie🌻