Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksksncndk

głupie sny

Polecane posty

Gość ksksncndk

Czy Wam też snią sie głupie sny? typu że facet was zdradza, ze zrywacie, że coś tam? Mi czasami się takie coś sni, nie wiem czy to z nerwów, z przewraźliwienia, z obawy... A dodam że jestem w szczęśliwym związku...

Gość claude de pari
marzy ci się zupełnie inny facet niż ten którego masz 💤

sny nie maja nic do rzeczywistosci. to druga sfera, odwrotna do jawy. nie przejmuj sie nimi :)

Gość ksksncndk
Własnie nie chce innego. No niby nie mają, ale jak sie sni to sie potem człowiek denerwuje. chyba jestem przewrażliwona i jakas niepewna siebie.

Ja mam sny, w których ciągle muszę przed kimś uciekać, bo ktoś chce mnie zabić. To bardzo męczące i rzadko się wysypiam :p Raz mi się śniło, że wzięłam ślub. W rzeczywistości chłopak ze mną zerwał. A jak śnią mi się zęby, to ktoś w mojej rodzinie umiera :classic_cool:

Sny. Poważnie to mi się dziś śniło. Chyba nie będę tego analizować. Śniło mi się że mam córkę. Córkę-wiewiórkę, tradycyjną rudą, poszłyśmy zbierać razem kwiaty i ją zgubiłam, zrozpaczona spotkałam ludzi którzy mi poradzili,żeby iść do Joe Mcelderry (wygrał x-factor w UK)...On ją znajdzie. Poważnie mam to interpretować? To tylko sen i już. Twory naszej kreatywnej wyobraźni.

Gość ww1236
w moim przypadku sny w jakiś sposób odzwierciedlają moje problemy, jakoś tak intuicyjnie wiem, że jak coś mi się śni dziwnego, gdy rano budzę się z niepokojem i ten niepokój towarzyszy mi przez cały dzień to nie wróży to nic dobrego. Trzy lata temu związałam się z nieodpowiednim chłopakiem i wtedy to się zaczęło. Nie miałam ani jednej spokojnie przespanej nocy, bez tego niepokoju rano. Rozstaliśmy sie na kilka miesięcy i jak ręką odjął. teraz znów jesteśmy razem i znów to samo. Ciągły niepokój, głupie idiotyczne sny, jeden z ostatnich wyśnił mi "niewiernego przyjaciela" (czasami sprawdzam w senniku) i co... znalazłam ogłoszenie mojego faceta, w którym szuka kobiety na układ sponsorowany. Także coś w tych snach jest, w każdym razie w moich. Ale lepiej patrzeć na to z przymrużeniem oka ;-)