Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnuchowa

agenci

Polecane posty

czy są tu osoby które pracuja jako agenci ubezpieczeniowi? Jak wam idzie? w jakiej firmie pracujecie? pytam dla porownania ze mna :)

są i dobrze się mają ;p trzeba nieludzkiej cierpliwości i chęci przetrwania żeby utrzymać się w branży ale nie narzekam :)

trochę czasu musi minąć ale wiesz jak dobry punkt masz i jesteś obrotny/a i zaczniesz do siebie ludzi sprowadzać to pomału zacznie się rozkręcać, najważniejsze to żeby być miłym i pomocnym a klient sam przyjdzie

dzieki Lodzio, od lipca walcze i zarobilam tam niewiele, narobilam dlugow, dobrze ze sobie jeszcze gdzies dorabiam. A wolalabym skoncentrowac sie tylko na ubezpieczeniach bo podoba mi sie taka praca, tylko kurcze mi nie wychodzi.

może połącz z kimś siły zawsze lepiej bo nie zawsze dasz sobie radę we wszystkim a ktoś z doświadczeniem ci pomoże i tobie ulży równiez bo jak narazie widze ze wszystko na twojej głowie

praca polega na pozyskiwaniu klientow przez telefon, znajomych internet itp i potem umawiam sie na spotkania, bedac u klienta opowiadam o danym ubezpieczeniu korzysciach itp i albo sie sprzeda albo nie

Gość dsvjdksl\i
robota fajna jest

Gość idza
ja wyciagam 5 tys miesiecznie