Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomożecie

mam mały problem

Polecane posty

Gość pomożecie

Witam jestem osobą dość lubianą, spoko ziomem itd. Nie mam problemu z dziewczynami, które znam osobiście, ani na bibach z poderwaniem, wtedy dochodzi jak to się mówi na odwagę parę kieliszków i welt ist mein. Jednak zauważyłem u siebie dziwne objawy na widok ładnych (w moim typie) dziewczyn nieznajomych lub znajomych z widzenia. Np widzę codziennie dziewczynę rano w drodze do szkoły i jak ją widzę nogi zaczynają mi tańczyć jakiegoś breakdeanca, uginają się, w reakcji na to cały sie spinam, stawiam kroki jak po 0,7l robię dziwną minę. Albo w autobusie czasami dosiada się taka laska to nagle zaczynam tracić oddech i sapać jak po przebiegnięciu 10km. Myślę, że radzę sobie z tym jakoś żeby było niezauważone tym, że przy ćwiczeniach na siłce ważne jest oddychanie. Pomaga wtedy myśl też o najbardziej wkur... mnie rzeczach, jest wtedy mała poprawa tego stanu. A i w takim stanie nie jestem w stanie spojrzeć na dziewczynę. Macie może jakieś rady dla mnie, przypomnę że dotyczy to tylko nieznajomych dziewczyn.

Gość asdfg
provo heheh

Gość mysle
Myślę, że to nie jest prowokacja, ja tez mam podobnie jak widzę sexy bitch

Gość chlopak 12345
mniej kompa stary.... to moja rada...