Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy31243242

bardzo ważne pytanie!!!

Polecane posty

Gość pomocy31243242

jak pozbyć się dość trwale owłosienia łonowego?! golenie ine wchodzi w grę.. za szybko odbija

Gość niebieski laser
;)

Gość Masalka555
laser, ja jestem już 3 lata po zabiegach i nie odrastają, jest nieziemsko

Gość książka nieprzeczytana
miałam czarne krzaczory, nie bolało tak bardzo bo przed zabiegiem znieczulałam emlą, polecam bardzo laser, nie odrastają mi włosy a minęły ok. 4 lata, tak za rok zrobię zabieg odświeżający

Gość tania jania
mnie bolał laser, może jestem wrażliwa ale zawsze się znieczulałam emlą bo robiłam całe nogi i bikini, da się znieść, efekt świetny ale trzeba zrobić min. 3 zabiegi na każdą część depilowaną, podejrzewam, że negatywne wpisy na temat depilacji wynikają z tego, że ktoś zrobił jeden zabieg i to nie wystarczyło, ponieważ włos jest w różnej fazie wzrostu i dopiero kilka zabiegów eliminuje wszystkie włosy, koszt duży, bikini w w-wie to ok. 350zł za jeden zabieg (odstępy między zabiegami kilka tygodni), polecam

Gość poczekaj troche , na stare
lata sama wylysiejesz

Gość tania jania
no to jesteś pierwszą osobą, o której coś takiego słyszę, ja miałam 3 zabiegi i nic nie rośnie,matko jaki to komfort kiedy mieszka się z facetem i nie trzeba się przejmować goleniem (wcześniej robiłam to nawet 2razy dziennie)

Może źle trafiłam, ale nie wiem czy zdecyduje się znowu. Najbardziej wkurzało mnie nie golenie przez pare miesięcy (podczas tych serii). Koszmar jakiś.

ile czlowiek by czasu zaoszczedzil jakby sie pozbyl tego badziewia na zawsze? ile kosztuje taka jedna sesja laserem?