Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość politreaka

wolelibyście klepac biede z miloscia waszego zycia czy zyc w luksusie sami ?

Polecane posty

Gość politreaka

jw

Gość kokokokokokok
miłość jest najważniejsza

Gość EssexBoy
Luksus sam, bo ta milosc zmieni sie wkoncu w przyzwyczajenie. Po jakims czasie kazdy druga osobe doprowadza do kurwicy.

Gość politreaka
no wlasnie mam faceta z którym czeka mnie bieda, nie ma stałej pracy, samochod grat, jest leniwy, nie dba nawet o siebie bo ma brudne ubrania i smierdza mu skarpety,nie ma szans z nim na mieszkanie (mam domek na wsi ale on na wsi nie bedzie mieszkal) nie chce nic zmieniac w swoim zyciu woli mieszkac kontem u rodziców, ma 25 lat.zrobil zawodowke i nie zamierza nic wiecej, nie pracuje w zawozie (mechanik samochodowy ) bo uwaza ze jest to za ciezki zawod. co mam robic?

Hmm.. Nie wiem co na to moja ewentualna miłość. To po pierwsze. :P

Gość picie herbaty łyzką
sossssss jestes taki romantyczny a mnie byś nie zechciał ?:( bedziemy razem klepać biede :P

abolutnie nr 2, wolę luksus i samotność. jak się ma kasę, to i sobie miłość można kupić. jak np pani k.niezgoda kupiła pana t.camela ;)

Miłość owszem jest najważniejsza,ale jak pojawi się dziecko to co miłością je nakarmisz,bo facet leń i nie chce mu się iść do pracy? Wszystko jest tylko do czasu...

Gość teraz klepiemy biede
i wole bysmy byli obrzydliwie bogaci. wybieranie pomiedzy takimi alternatywami jest bezsensu. to jak wybierac czy chce sie umrzec na raka czy na aids