Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vnghdgres

okres mial byc 9 iiiii

Polecane posty

Gość a ja dla odmiany mam okres
co 21 dni grrrr szlag niech trafi

Gość a co za różnica czy wiem
jaka jest sytuacja i czy wiem ''o co chodzi'' czy nie? :o gdybyście się nie bały ciąży nie pisałybyście ''cała się trzęsę'', ''lepiej nie'', ''boję się'', ''dostałam w końcu wymarzoną pracę', ''jestem załamana'' itd :o:o:o Głupie jak but jesteście i tyle, jak się nie jest gotowym na ciążę to lepiej sobie kupić wibrator tępę krowy, bez odbioru 🖐️

Gość vnghdgres
mie sie skonyczy okres 21 dni i znow jest.wiec nie jestes sama :) chyba ze czekasz na dziecko to inna sprawa

Gość vnghdgres
bez odbioru :) zegnamy pania :)

Gość vnghdgres
mi * mialo byc

dociera do mnie. miedzy mną a moim facetem tez jest rożnie. ostatnio powiedział mi ze ze miedzy Nami jest źle. jeśli okaże się ze to prawda to nie wiem jak mu powiem, a najbardziej boje się tego co usłyszę...

Gość ja też czekam
do speca wyżej - idź spierdalaj dalej sponsorować galerianki chyba że nią jesteś

Gość vnghdgres
Ja dzis jade po test juz nie bede czekac .

znajdź sobie inny temat na wyżywanie się. żadnej z nas nie znasz wiec się zamknij PA najlepsze jest to że mam wszystkie objawy jak na okres..ból brzycha, PMS, itp.

Gość vnghdgres
xanula wyszly ci dwie kreski jesli wyjdzie drugi taki sam test to juz raczej pewne..

Gość poranna
aaaaha, cięzko usłyszeć kilka słów prawdy? :) Najlepszą obroną jest aak, no tak :) Anula, no weź poczytaj sama siebie, jestesz szmatą, która chodzi do łóżka z facetem, którego nie jest pewna, nie szanujesz się i tyle :) Żefgnam ozięble zaciążone, nieszanujące się dzifki :) 🖐️

Gość ja też czekam
zrobiłam.... czekam 5 minut, wyszłam z łazienki....

zresztą nie zamierzam się wypowiadać na temat mojego związku bo nie to jest tematem :P

Gość i co w związku z tym?
:o

Gość zdzirsone prodżekte
widziałam gdzieś temat ''jestem w ciąży z byłym'', jak będzie trzeba podeślę linka :classic_cool:

Gość ja też czekam
jedna kreska... to mój cykl z pewnością znowu dupska daje. A ostatnio miałam już w miarę wyrównany: 31-32 dni, a dziś już 37. dzień i nic..

Gość vnghdgres
ja tez czekam-przynajmiej ci juz ulzylo :)

XanulaX, ja też miałam na początku objawy zbliżającej się miesiączki, doszedł do tego ból piersi - nieziemski, nudności, bo wymiotów nie było i ciągle chciało mi się spać. Robiłam jeden test i betę, wyszła ciąża ;) Zrób sobie betę, będziesz pewna!

z zasady nie pijam na trzeźwo - wiem ze to będzie najpewniejszy sposób.boję się trochę. :/ cycki przed @ też masakrycznie mnie bolały, dotknąć się nie mogłam, teraz też tak mam.

chyba tydzień będzie to do mnie docierać. czuję się jakbym dostała młotkiem w łep. najbardziej zastanawia mnie jak M na to zareaguje.? jesteśmy TYLKO zaręczeni. już wiele razy się rozstawaliśmy i schodziliśmy na nowo. w pracy mam umowę na czas określony. do sierpnia przyszłego roku. chciałam mieć stałą pracę żeby móc zapewnić swojemu dziecku wszystko czego będzie potrzebować, a przede wszystkim żebym nie musiała nikogo o nic prosić.

XanulaX, dasz radę.Tyle kobiet przed tobą dało radę, to dlaczego Ty masz sobie nie poradzić? Na początku to zawsze szok. Pamiętam jak mój zareagował... ani się cieszył, ani nie był załamany, ciężko określić jego reakcję, dopiero z czasem dotarło do niego, że będzie ojcem, jest dumny!

Gość Żywyprzykład
Ta nie straszcie innych ludzi. Ją miałam miesiączkę we wrześniu 27 mi się skończyła a następna dopiero dostałam 4 października. Byłam osrana ze strachu. Bolały mnie cycki, brzuch w dole , częściej sikalam i nie jestem w ciąży. A okres mi się trochę spóźnial. Bolące cycki i ból brzucha może świadczyć głównie o nadchodzącej miesiączce. Jeszcze kwestia tego, czy macie śluz czy sucho?