Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowa123

herbatka i relaks przed pracą....

Polecane posty

zrobiłam sobie herbatkę z sokiem malinowym,umyłam włosy i mam zamiar się zrelaksować przed praca... dołączy się ktoś???zapraszam... bo sama jestem na mieszkanku,brakuje mi towarzystwa...

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv4
spuścić ci się na piersi?

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv4
;) dobra, to na tyłek :classic_cool:

Gość kolejny nick bo kolejny dzien
ja sie dolacze, popijam sobie tokaja przed monitorem ale juz w pracy wiec nic nie mow... ;D

kiedys jak jeszcze pracowalem w citi to wychodzilem rano z domu i pierwsza ciepla herbatka byla w sercu londynu... miedzy ludzmi... alez fajne czasy... ;)

kurde ale Wam dobrze!;P w pracy a na kafe sobie możecie siedziec:)nie ma jak takim;) hehe Ja to będę miała gonitwe już to czuje w robocie,przerwa 15 min i z powrotem..ale nie ma co narzekać zleci do 22:):/ hehehe

czym sie zajmujesz mala? sprawia ci to radosc??

niczym specjalnym:P w salonie odzieżowym myślę,że poniekąd tak sprawia mi to radość,bo ja ogólnie lubie coś robić,bez pracy czuję się źle... ale swoje minusy w tej pracy są...

najgozej jak sie trafi jakis pajac ktory proboje odpiac ten plastik w przebieralni... ehhh... zeby dane mu bylo zalac sie atramentem... hehehe :D:D:D

*gorzej nie musicie mnie poprawiac laski... ;)

ludzie naprawdę czasem przechodzą samych siebie:P pomysłów im nie brak o nie:) a jaki bałagan potrafią zrobić to głowa mała,ale ja lubie układać ciuszki akurat:P hehe acha i chyba zorganizuję manifestację przeciwko pracy w niedzielę!:P zamiast siedzieć w domu przed tv albo spacerować to buszują po tych sklepach,no koszmar...

o kurcze przez ta niedziele i ja czasem nie dalem ci sie wyspac... ;) lubie z wami flirtowac w tych sklepach... hehe... fajne z was dziewczyny sa.. ;)

no nie mów że jesteś jednym z "NiCH" !:/ hehehe;P nie ukrywam działają mi na nerwy niedzielni zakupowicze:) Ale wiecie co jest najśmieszniejsze?że przez pracę mam zboczenie zawodowe,można tak nazwać bo za każdym razem kiedy jestem na zakupach każdą rzecz odkładam na swoje miejsce poskładane tak jak było:)hehheh

ostatnio wchodze do reserved chyab w reducie i widze ze dziecznyna cos uklada jakby na podlodze ale tak dziwnie sie "wypiela" no nie moglem i mowie: - no ladnie, tyleczekiem do klienta... a ona - do tego od rana mamy promocje... no nie moglem z nia chwile nie poststac, fajne i zabawne dzewczyny pracuja w tych sklepach. dorabiacie sobie do studiow??

Gość fj
Mysle, ze fajna masz prace:) A ktory sklep jest otwarty do 22??:)

doliczyłam sprzątanie dlatego wyszła 22:) hehehe to rzeczywiście miałeś ciekawą pogawędkę:P dziewczyna z humorkiem:) to fakt dużo jest dziewczyn które sobie dorabiają ale szczerze denerwują mnie te studentki bo nie dość że dostaja weekend na studia i ktoś za nie pracuje to jeszcze chcą wolny weekend dla mnie to chore troszeczke....

dobra zmykam,muszę się szykowac;)heheh dzięki że popisaliście ze mną:) zwłaszcza pozdrawiam "kolejny nick bo kolejny dzien";) milego dzionka!!!!!

mnie zawsze sie podoba jak wy wystroicie te manekiny... tak sobie patrze i zastanawiam sie... fajnie go ubraly, wszystkie skladniki tego ubrania leza na sklepie, czemu ja nie umiem ich wybrac...? :D

no zmykaj mala... i z usmiechem bo moze spotkasz mnie dzisiaj w kolejce.. ;)