Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsdhaehrfsauer65

Jaki krem polecacie

Polecane posty

Gość jsdhaehrfsauer65

mam 23 lata ale moja skóra na twarzy jest juz bardzo zniszczona przez papierosy, solarium i slonce. czy znacie jakis krem ktory dobrze regeneruje i odmladza skore? czy moge uzywac kremu który przeznaczony jest dla osob po 40 roku zycia?

Gość nikt mi nie doradzi?
??

Gość tez mam zniszczoną cere
od trądziku i fajek, zupełnie nie wiem co na to może być, jakieś serum rozjaśniające no i przede wszystkim rzucenie fajek

Gość filiżanka_kawy
szukaj silnie nawilżających kremów, najlepiej w aptece oraz maseczek, no i zaopatrz się w bardzo delikatny peeling enzymatyczny, stosuj raz w tygoniu ew raz na 2 tyg.

a np. serum z witamina C?

a nie jestem za młoda na takie serum skro mówisz że twoja mama uwzywała mam 22 lata

Gość filiżanka_kawy
nie, bo to są naturalne sera, zresztą poczytaj- tylko niektóre z nich są do cery dojrzałej. Ja też bym sobie kupiła (mam 28 lat) ale na razie używam oliwki razem z żelem hialuronowym (z tej strony)

Gość mrowa 09435
Kosmetyków się nie dobiera do wieku a do potrzeb skóry (te piękne kremy poopisywane 30+, 40+ to bzdura!). Tutaj masz listę podstawowych, obowiązkowych składników zapobiegających starzeniu i poprawiających stan skóry: http://www.femineus.pl/index.php?topic=6348.0 Dla Ciebie będzie krem z niacynamidem z Biochemii Urody, ich serum z wit. C, toniki z kwasami, sięgnij też po łagodne retinoidy w Dirosealu (na początek) i Triacnealu (później, jak skórę nieco przyzwyczaisz do kwasów).