Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani ciekawska :)

Poród GRUDZIĄDZ, mamusie z GRUDZIADZA I OKOLIC!!

Polecane posty

Czy jest ktos kto zamierza rodzic w G-DZ ?

mieszkam w Grudziądzu to tu będę rodzić urodziłam pierwsze to i drugie też tyle że w nowym w Węgrowie:)

Witaj Aga :) a ktory to juz tydzien u Ciebie?

aga to juz na koncowke zimy :):) ja jestem 35 tydz. okolice grudnia :) jak sie czujesz? dawno rodzilas pierwsze dziecko?

pierwsze rodziłam 4 lata temu nie było tak źle wiem że wszyscy narzekali na ten szpital ale co zrobić nie chciałam rodzić w Bydgoszczy czy w Świeciu potem dużo problemów akta urodzenia i takie tam, zamierzasz rodzić w Węgrowie? Słyszałam że tam jest dużo lepiej nowocześniej

Gość ADGR43CF
polecam Chełmżę

tak ja rodze u nas. rowniez problemy papierkowe mnie odpychaja wiec bedzie tu tym bardziej ze faktycznie tutaj wysokie standardy niewiem jak z personelem ale sprzety i czystosc tak. podobno nr 1 w polsce. ile cie trzymali po porodzie?

standardowo 3 dni ale coś słyszałam że teraz jak jest wszystko ok to nawet po 2 wypuszczają ale nie wiem czy to prawda! Rodzisz niedługo to zdaj relacje ja dopiero w lutym:)))

no jasne napisze w szczegolach :) o ile nie bedzie cc bo mala posladkowo ale lekarz powiedzial ze mala ma czas... zobaczymy.. im krocej trzymaja tym lepiej :) ja bym mogla wyjsc tego samego dnia hehe

wiadomo lepiej ja też bym mogła tego samego dnia wyjść:) do lekarza idę za dwa tyg nie wiem ile szyjka ma cm nawet nie wiem jeszcze ile mały waży, a do lekarza chodzisz w Grudziądzu?

dowiadywałaś się może co teraz trzeba zabrać do szpitala? nie wiem czy to samo co parę lat temu? pewnie tak. Jesteś z G-dza czy okolic?

Też jestem z G-dza więc wtedy zabierałam 2 piżamy, szlafrok, kapcie, klapki pod prysznic, przybory toaletowe, majtki poporodowe, laktator(ale go nie używałam), i ciuszki i pieluszki dla dziecka

no właśnie tego nie wiem tych majtek to trochę trzeba wziąć ale nie wiem ile a podkłady na łóżko nie mam pojęcia wtedy nie brałam

w pierwszej ciązy chodziłam na nfz i powiedziałam ostatni raz przez całą ciążę tylko 2 usg długie kolejki, nie miła pani doktor więc teraz chodzę prywatnie usg co wizytę czyli co miesiąc i komfort u lekarza lepszy

a wiesz co będziesz miała i "ufasz" lekarzowi że się nie pomylił co do płci?

ja mam mieć drugiego chłopca chyba ufam choć mam nadzieję że może się pomylił chciałam dziewczynkę ale już kocham mojego drugiego synusia:)) a to Twoja pierwsza ciąża?

tak pierwsza :) to moze sie pomylil to dopiero 26 tydz wszystko moze sie zmienic :) lece posprzatac chalupe ;p do pozniej , papa :)

hej pogoda rzeczywiście fatalna! można wiedzieć do którego lekarza chodzisz?

Gość zakrecona mama29
hej ja jestem z okolic , termin tez na luty ale nie bede rodzic w g-dzu bo wyjechalam ale chetnie poczytam/popisze z wami bo co nieco wiem na temat tego szpitala:)