Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feasas

Podoba Wam się JENNIFER ANISTON?

Polecane posty

Gość feasas

to jest była dziewczyna Brada Pitta :) taka blondynka, wpiszcie sobie w google Jennifer Aniston to zobaczycie, ale podejrzewam że każdy ją zna:) Co o niej sądzicie? Wg mnie całkiem ładna, ale znowu jakaś piękność, ale dużo moich kolegów mówi, że to jest ich ideał piękna... Do mężczyzn: wam też się podoba aż tak??

Gość panna vagina
Nie jest ładna ma pretensjonalną wyraz twarzy i oczy za blisko osadzone.Angelina jest o niebo ładniejsza od Aniston.

Gość belle de jour2
byłą żoną, i jest o niebo łądniejsza od Angeliny. Angelina wygląda na prawdziwą zimną sukę niestety

Gość feasas
nie ma co porównywać Aniston do Jolie, bo oczywiste że Jolie jest piękniejsza, ma wręcz idealną twarz

Gość df3rgrfdv
Ta kobieta to jakieś wielkie nie porozumienie jeśli chodzi o Super Kobietę Marzeń że niby każdy facet o niej marzy.Jestem facetem, mam 26 lat i mnie Ona odrzuca.Jest dla mnie nieatrakcyjna i niekobieca w życiu mnie nie kręciła.

Gość panna vagina
http://lula.pl/lula/1,97804,5906318,Ognista_Jennifer_Aniston_na_okladce_Vogue_.html wiadomo że Angie to ideał :classic_cool:

Gość ona jest bossssska
:classic_cool:

Gość jennifer mowimy nie
nie, nie podoba mi sie Jennifer. Niby wszystko ma na miejscu: jest zgrabna, ma piekne wlosy i ogolnie brzydula nie mozna jej nazwac, ale...moim zdaniem, ona ma zbyt silne, takie meskie rysy twarzy. A co do Angeliny, to napewno ogolnie jest bardziej seksowna, ale to chyba tylko przez to, ze ma te swoje wielkie usta i maly nosek, ale jak sie tak dokladniej jej przyjrzec, to jej sylwetka jej wrecz zastraszajaca. Ona jest przeciez chorobliwie chuda, ma zylaste ramiona, wystajace kosci. Tylko buzka tak naprawde zwraca uwage.

Gość finkam
Ludzie, czy wy naprawde wiedziec jak wyglada naprawde jennifer aniston??:O widzieliscie jej twarz kiedy nie zaslaniala nia wlosow (robi to zawsze wiec trudno o takie zdjecie) i kiedyb bylo widac jej wielka konska szczeske i totalnie nie wspolgrajacy nos i oczy? Nie wierze, ze ktos kto wie jak ona naprawde wyglda moze nazwac ja ladna. Mowimy oczywiscie o twarzy, bo wiekszosc chyba ocenia tylko jej cialo.

Gość finkam
*naprawde wiecie

Mi się bardzo podobała jako Rachel Green:) Zresztą, tak naprawdę te gwiazdy wcale tak nie wyglądają:)

Gość finkam
włosy ma piekne zartujesz?? Ma strasznie cienkie wlosy i osobistego fryzjera, ktory codziennie uklada je, aby wygladaly w miare dobrze. Przed galami gwiazdy placa tysiace dolarow, aby je wystylizowac i najgorsze wlosy moga zamienic sie w burze lokow, ludzie czy wy naprawde kupujecie wszystko co widzicie?? Dla mnie Jennifer Aniston ma okropna twarz, nic w niej nie wspolgra ze soba, do tego ta szczeka, wiec trudno mi uwierzyc, ze ktos moze nazwac ja piekna. Jedyne co w niej jest fajnego to to, ze wzbudza sympatie, wiec moze dlatego ludzie nie dostrzegaja tej brzydoty.

a mi się bardziej podoba od żoliny :) bo jest taka naturalna, lubię filmy z nią ;)

Gość callendariooooooop
finkam żal ci dupe sciska bo pewnie chciałabys choć w 5% wygladac tak jak ona.Pokaż mi gwiazdę, ktora nie ma osobistego fryzjera, kosmetyczki i innych takich?? Mi sie podoba. Jest 1000000 razy ladniejsza niz Angelina

obiektywnie patrząc, to ma taki szczurzy ryjek,lekko krzywy, za blisko osadzone oczy, oklapniete cycki a mimo wszystko wole ja sto razy bardziej od tej wielkowargatej Angeliny:P w sumie ładna , ma cos w sobie

Gość finkam
callendariooooooop wow, co za "madra" wypowiedz. Nie mozna miec swojego zdania, bo zaraz ktos naskoczy z tekstem o duposcisku:D