Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katepio

nie chce mi się pracować

Polecane posty

Gość katepio

Witam serdecznie Od jakiegoś czasu mam problem ze wstawaniem do pracy. Nie ma tygodnia bym nie dzwoniła do pracy, że jestem przeziębiona czy coś i prosze o jeden dzień wolnego, po czym wracam do pracy na nastepny dzien i nic mi nie jest. co tydzien jest taki dzień, problem ze wstawaniem az wkoncu wymyslam pretekst i nie ide do pracy, po czym przez caly dzien leże w łóżku i się nudzę. czemu tak jest? czy to jakas depresja? co tydzien obiecuje sobie, że to juz ostatni raz i musze spiąc tyłek od przyszłego tygodnia, ale bez skutecznie. macie jakies rady? nie wiem czemu tak jest, co ze mną nie tak :(

Gość bhs
A szef się nie wqrza?

Gość katepio
zawsze jakos sie wykrece. dziś się wkurzył że coś chyba ze mną nie tak, ale potem zadzwonil i zapytal jak sie czuje. co robić? sama sie na siebie wkurzam, bo po co to wszystko? szef sie wkurza, ja sie wkurzam ze on niezadowolony itd.

Gość bhs
Ja wiem ze takiego pracownika sie zwalnia, jesli Ci zależy na pracy to musisz sie wziasc w garsc.. Kilka pytań: Czy mieszkasz sama? ile masz lat? czy stało sie coś w Twoim życiu smutnego?

Gość katepio
mieszkam z chłopakiem, ale ostatnio wiecej nas osobno niz razem. w zasadzie nic sie nie stalo, nie mam pojecia czym jest spowodowane moje zachowanie.

Może gdybyś założyła temat "kocham pracować i codziennie rano radośnie wstaje by zacząć kolejny roboczy dzień", to kilka osób byś zaintrygowała ... bo wszyscy na kafe sa tak samo leniwi i niezdyscyplinowani jak ty, wiec to dla nich nic nowego ani ciekawego:)

"bo wszyscy na kafe sa tak samo leniwi i niezdyscyplinowani " Może nie presajsli tak samo, ale z obserwacji świata można wywnioskować, że tylko ci w mniejszości mają karierę, a nie zwykłą pracę :)

Po prostu praca do bani :/ Uważam że praca przy kompie to najgrosza rzecz. Człowiek siądzie w tego neta i za robote sie ni chuj nie weźmie xD

Gość bhs
A jak. Przynajmniej widoki sie zmieniaja

Najgorsza powiedziałam w kontekście, że ciężko na pracy się skupić zamiast na internecie -.-