Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelineczka19

Czy warto isc na studia!!!

Polecane posty

Gość ewelineczka19

Rodzina na mnie naciska! W tym roku koncze technikum gastronomiczne i zastanawiam sie czy warto????? Ja sama nie chce, a rodzice wyslali by mnie najchetniej na jakis trudny kierunek. Ojciec jest inzynierem a matka lekarzem, powiedzialam im ze mysle o studium kosmetycznym to zrobili mi awanture ze mam isc na studia. Oczywiscie nie zdaje dodatkowych przedmiotow na maturze tylko trzy na poziomie podstawowym. A pozniej w czerwcu egzamin zawodowy.

Gość moje jest takie pytanie
wg mnie -nie warto! zwlaszcza w pl.

Gość wrerewerwwer
oczywiscie ze warto!! nie wiem od czego zaczac, oprocz tego ze studia ucza zycia, prawdziwego, nowe kontakty, nowe doswiadczenia, imprezy, znajomosci, wyjazdy, kultura, nawet nauka ciekawa i fajna nie no nie da sie opisac serio. ja gdybym mogła wróciłabym na studia:) wszytsko wszytsko fajnie:)

Gość pani magister
zalezy na jakie. na humanistyczne nie warto bo pracy po tym nie dostaniesz. jesli chcesz byc kosmetyczka i czujesz ze sie w tym spelnisz to powiedz o tym rodzicom. uswiadom im, ze to musi byc twoja decyzja :-)

Gość ewelineczka19
Bardziej koncentruje sie na swoim zawodzie ktory zdobede teraz w technikum. Nie zalezy mi na studiach, wiem ze na scislych studiach bym sobie nie poradzila a po humanistycznych jest ciezko z praca, wiec po co mi kolejne miec lat meki. A towarzystwa ze studiow nie potrzebuje, nigdy nie bylam zbytnio towarzyska, imprezowac tez nie lubie - tylko po to mialabym isc na studia.

Gość pani magister
skoro nie jestes mocna ze scislych przedmiotow to daruj sobie scisly kierunek. studia to fajny czas w zyciu, ale prawda jest taka, ze pozni9ej sie budzisz z reka w nocniku i z poczuciem, ze przez 5 lat zycia nie zrobilas nic pozytecznego- mowa o studiach humanistycznych.

Gość ewelineczka19
najbardziej to chciałabym zostać ekskluzywną call-girl ale chyba nie ma w PL takiej szkoły nie?