Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salaterka26.

Poradzcie!!

Polecane posty

Gość salaterka26.

Wiem ze nikt nie podejmie za mnie decyzji ale oczekuje porady... Sytuacja przedstawia sie nastepujaco Byłam w zwiazku przez 7 lat pewnego pieknego dnia moj narzeczony oswiadczyl ze odchodzi do innej, po pol rocznej wegetacji i dolowania poznałam faceta starszego o 10 lat rowniez dostal kopa w d**e gdyz zona odeszla od niego do kochanka, zabrala mu dziecko. Polaczyly nas wspolne tematy, spedzalismy mase czasu ze soba (od pol roku praktycznie prawie codziennie)rozumiemy sie czasem bez słów. Na poczatku nikt nikomu nic nie obiecywal natomiast od jakiegos miesiaca nasze relacje zaczely sie zmieniac, zrobil sie czuły, mniej zdystansowany....wszystko pieknie i wspaniale ale jego eks zaczela mieszac, robi mu problemy z widywaniem z corka psychicznie troszke zaczelam siadac i zastanawiac sie nad sensem i jakas przyszloscia tego zwiazku. Pech chcial ze miesiac temu poznalam faceta, idealny kandydat na faceta, 3 lata starszy ode mnie kawaler bez zobowiazan, zakochany we mnie..troszke mi zawrocil w glowie ale jak jestemz nim i tak mysle o tamtym. Zagmatwane to troche i czuje sie jak jakas nastolatka ktorego wybrac..sluchac serca czy rozsadku...na dwa fronty nie da rady...poradzcie

Gość mamanbddj
Który z nich miał większego kutasa ?

Ciężko wybrać :) Pomyśl o wszystkich zobowiązaniach i alimentach tego pierwszego. Tamta rodzina będzie się ciągnęła za nim do końca .. święta, dzień dziecka, komunia, śluby ..

Gość salaterka26.
Pierwszy super drugi niewiem bo nie kochalismy sie..

Radziłbym faceta po przejściach jeśli myślisz o dłuższym związku. Kawaler ok 30 nie wróży nic dobrego.

Gość salaterka26.
Z corka mam dobry kontakt wiec mysle ze to nie bylby duzy problem

Gość mamanbddj
Czy ty wcale nie widziałaś kutasa tego drugiego faceta ?

Gość salaterka26.
A co sadzicie o roznicy wieku?ja 26 on 36. On chce miec jeszcze dzieci i pewnie za jakies rok lub dwa a mi narazie nie usmiecha sie byc mamusia:(

Gość salaterka26.
Nie nie widziałam

Gość mamanbddj
To ten drugi musi być bardzo wstydliwy, jak nie pokazał ci kutasa.

Gość mamanbddj
To pewnie sama się zaspokajasz seksualnie. Masujesz sobie szparkę do orgazmu ?

Gość salaterka26.
Dziwi mnie tez ze ten drugi zakochal sie na zaboj po miesiacu znajomosci...

Gość salaterka26.
rus 1 wypowiedz sie jescze na ten temat

Na temat różnicy wieku czy ogólnie znajomości?

Gość salaterka26.
Roznicy wieku i ogolnie co o tym myslisz wszystkim

dziwi mnie za po miesiacu zakochal sie na zaboj -dobra uwaga. mnie tez . i przede wszystkim fakt ze zona gozostawila, zabrala dziecko, bezwzgledu na to co ci na ten temat powie, fakt jest faktem, cos musialo byc z nim ni tak, normalnego faceta tak sie nie traktuje. ja zawsze na takie szczegoliki zwracam uwage. facet ma nieczysta przeszlosc-dla mnie mega pwod nby byc sceptyczna od samego poczatku jezeli w ogole zdecydowalabym sie na rozpoczynanie czegoko9lkwiek z takim czlowiekiem. czasami dziwi mnie nsaiwnosc doroslych, dojrzalych kobiet. ja nigdy nie mialam faceta ktory mnie skrzywdzil lub z ktorm bylo cos nie tak. zawsze bylam do granic mozliwosci ostrozna i wyczulona na takie znaki. ja bym zostawila porzuconego ojca zdecydowanie, bez chwili wachania

Różnica wieku nic nie znaczy. Jak się dogadujecie to znaczy że jesteście na podobnym poziomie intelektualnym itp. Jak jest zdrowy to jeszcze z 10- 15 lat będzie sprawny w łóżku ;] Poza tym już życie go doświadczyło to doceni to co ma/ będzie miał. Poza tym już raczej się wyszumiał do tej pory ;] Natomiast ten 2- kawaler w wieku 30 lat. Zakochał się bardzo szybko... Myślę że to wystarczy żeby nabrać podejrzeń. Albo kolekcjonuje kobiety, czyli jak cię zaliczy to poszuka następnej, albo desperat- w końcu trzydziestka na karku i szuka szybko żony...

Germaine Geer Wybacz, ale pierdzielisz... Znam kilka przypadków gdzie kobieta okazała się jędzą, a porządny facet został wydymany i ogołocony ze wszystkiego. Jedyną winą było to że za dobry był...

rus a co ma piernik do wiatraka? ile ja takich historii znam!!, kobiety potrafia byc tczasem gorszymi szujami od facetow. i wiem ze istnieja dobrzy faceci-ja w zyciu swoich tylko takich mialam-ostra selekcja, j=liczyl sie dla mnie kazdy szczegol i moja czujnosc nigdy mnie nei zawiodla. wlasnie dlatego nigdy nie zostalam skrzywdzona. jak facet czyms mi smierdzial podejrzanym odn razu go skreslalam. no coz...doswaidczenia mojej mamy z facetami sprawily ze teamt facetow chamidel byl teamtem nr 1 adokad chyba pamietam:)

Co nie znaczy że facet którego zostawiła żona jest szują i chamem...

100 pewnosci nie mam, nikt nie ma, wiec ok, zostawila go-to juz podejrzane, choc jak mowie pewnosci nie ma ze akurat z jego winy natomiast to ze po miesiacu zakochal sie na amne, dorosly, dojrzaly facet? to mi smierdzi. nie wiem no po prostu nie zaufalabym takiemu i koniec. wole facetow z czysta przeszloascia...po prostu kazdy ma prawo wybierac, ja wybieram takich, odzrucam podejrzanych. tyle

Gość salaterka26.
W miesiac zakochal sie kawaler..rozwodnikowi trzeba bylo ponad pol roku aby cos poczuc wiecej. Jesli chodzi o sprawe z zona to niestety sama poszla do kochanka nawet jej rodzina znienawidzila ja takze na to wogole nie patrzcie;)

acha, no to jesli tak to wyglada-jak napisalas, to zupelnie inaczej sprawa sie przedstawia., czylito jego byla jest suka z tego co wnioskuje, w dodatku to nie on zakochal sie po miesiacu no coz w takim razie warto mu zaufac.:) zmieniam zdanie, stawiam na rozwodnika. skoro mlody po miesacu juz sie zabujal to dziwne to.

Czyli pomylił ci się facet ;] Tak jak już mówiłem- z rozwodnikiem coś cię połączyło. Nie zjawił się nagle z wywalonym jęzorem ;] Wbrew pozorom pary które zaczynały jako przyjaciele mają większą szansę niż romanse rodem z romantica tv.

Gość sasetka2222
Tez jestem za rozwodnikiem mysle ze teraz doceni kolejny zwiazek i bedzie go pielegnowal:)