Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannmlodasierpien

Sprzedam suknię slubna: a'la Cassia by Maggie Soretto - grecka

Polecane posty

Gość pannmlodasierpien

ZAPRASZAM: http://allegro.pl/cudna-cleopatra-grecka-rzymska-dodatki-cassia-i1324591822.html CENA do NEGOCJACJI kwestia "dogadania się" ! :) :) :) wszelkie info jak w ogłoszeniu :) ------------------------------------------- bardzo proszę o nie wystawianie ZBĘDNYCH komentarzy dot.ceny, komentowanie (oczywiście negatywne:) ) sukni ect. nie podoba się? za droga? nie patrz, nie kupuj:)

Gość kto to jest
Maggie Soretto? Ile zejdziesz z ceny to pogadamy.

Gość pannmlodasierpien
M.Soretto to światowej sławy projektantka, suknia jest al'a soretto:) więc trzeba to brać pod uwagę:) kto to jest - 1. CENA DO NEGOCJACJI - to po pierwsze! :) 2. "bardzo proszę o nie wystawianie ZBĘDNYCH komentarzy dot.ceny, komentowanie (oczywiście negatywne ) sukni ect. nie podoba się? za droga? nie patrz, nie kupuj" - to po drugie! :)

Gość ty panna mloda
chyba z choinki sie urwalas. po pierwsze, nie soretto, tylko sottero. po drugie jak do negocjacji, to jak sie ktos grzecznie pyta, ile zejdziesz z ceny, to co to jest jak nie rozpoczecie NEGOCJACJI?????? ja nie moge, jak ci ludzie szkoly koncza...

Gość pannamlodasierpien
ty panna mloda - Dziękuje za wypowiedź. 1. "po pierwsze, nie soretto, tylko sottero" - fakt - masz rację. 2. "po drugie jak do negocjacji, to jak sie ktos grzecznie pyta, ile zejdziesz z ceny, to co to jest jak nie rozpoczecie NEGOCJACJI?????? ja nie moge, jak ci ludzie szkoly koncza.." - a mnie dziwi w jaki sposób odbierasz formę negocjacji... dla mnie negocjacja odbywa się grzecznie i z klasą, bez zbędnych komentarzy i ROZSĄDNIE... negocjacja to nie dawanie 30%ceny wyjściowej i nie komentowanie (zresztą zbędne) ... poza tym chętnie udzielę Wszystkich informacji ale na meila... jeśli kogoś interesuje suknia - to się DOGADAMY... wszystko jest w linku (łącznie z formą kontaktu) ... kurcze ludzie na tym forum sa naprawdę dziwni... mam suknie, chę ją sprzedać (bo to chyba normalne) ... nie chcę rzucać argumentami ( o co również prosiłam w wstępnie) a spotykam się z pogarda i automatyczną wypowiedzią negującą moją cenę i ogół aukcji...

Gość A może warto
z tych komentarzy wyciągnąć wnioski i coś zmienić w swojej aukcji, bo coś sprzedaż ci nie idzie. :p I jeszcze moja taka rada (choc ich nie chcesz) - nigdy nie kupiłabym tej sukni z racji wysokości opłaty za kuriera. Nie cierpię (i większość allegrowiczów również), kiedy ktos dorabia sobie na kosztach wysyłki. Za przesłanie roweru płaci się dużo mniej i koszt pobrania nie wynosi 50 zł.

Gość pannamlodasierpien
Dobra nie ważne, bo widzę, że na tym forum ciężko trafić do kogokolwiek... każdy nastawiony jest na "nie" ... a szkoda.. a cena KAŻDA dot. aukcji jest do NEGOCJACJI..

Gość pannamlodasierpien
tzn. czy sprzedaz mi nie idzie.. hmmmm... suknie wysawiam po raz 3ci na tydz. ... jak wystawei po raz 30sty i nic z tego nie bd wtedy powiem , ze sprzedaz mi nie idzie:)

Gość bnbvnvnvtyy
a ja jestem zakochana w tej sukni:) jak na nia patrze to aż mnie coś zżera od środka że mój ślub dopiero za ponad rok:( gdyby był wcześniej to bym kupiła tą suknie bo mnie urzekła

Gość pannmlodasierpien
podnoszę:) bnbvnvnvtyy - dziękuje:) acha.. chce zaznaczyć, że ja ślub mialam 28.10.2010r. a suknie kupilam już 10.10.2009;P więc spokojnie moglabys się rozejżec za suknią:) ja GWARANTUJE, że suknia nie zżółknie!:)

Gość 100 zł za przesyłkę
to jest jakaś paranoja autorko. Bardzo ładna sukienka ale mądrze wystawiaj aukcje :) pozdrawiam

Gość pannmlodasierpien
asda - dziękuje:) zachęcam do kupna:) 100 zł za przesyłkę - allegro to portal aukcji:) więc wszystko jest do NEGOCJACJI:) jak napisałam WSZYSTKO jest kwestią dogadania się:)

gdybym miała wyznaczony termin to bym kupiła. fason piękny i z ceną tez pewnie bysmy sie dogadały :) ale ja nawet po zareczynach nie jestem ;) podbijam.

Gość ta suknia
ta suknia jest prześliczna!!!!za moich czasów takich nie było!!!!!!

Gość rftghjh
Suknia piękna, ale koszty wysyłko 100 zł? Hmmmm

Gość pannmlodasierpien
ogłoszenie NIEAKTUALNE:) Kolejna panna młoda bd wyglądała PIĘKNIE:)

Gość fjdnfkbfk
oh nie zesraj się z podekscytowania:O

Gość pannmlodasierpien
fjdnfkbfk - bez komentarza... dlaczego miałabym się "zesrac" jak to "DELIKATNIE" ująłeś/aś? ... ŻAŁOSNE... po prostu informuje, że ogłoszenie nieaktualne- to grzech - czy DOBRE WYCHOWANIE ? ... jak dla mnie to Drugie, ale gust ludzkich ponoć się nie ocenia więc ciiiiiiiiisza...

Gość sdfcdeweqw
piękna suknia! strasznie mi sie podoba niestety ja nawet nie zaręczona a własnie taki model empire mi sie najbardziej podoba. myślę ze 999 to dobra cena jak za taką ładną i MODNĄ sukienkę. radzę zmienić forum bo tu jest duzo niezyczliwych ludzi. poszukaj na google innych forum ślubnych na ślubowisku czy jakos tak jest miło. :D